Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Foto dne
Jicchak:
Zajímali by mě fotky Magavu z Dženýnu, můj švagr je mefaked gizrat Dženyn, nevím jestli něco takového v archivu máte ale děkuji v každém případě za ochotu.
Tomsik:
Jicchak: Tak bohuzel z Dzenynu zadne fotky Border Police nemam...nicmene na Vas budu myslet a kdyz se nejake objevi, dam Vam echo.
Jen me napada, v Dzenynu je obcas pekne horko, alespon podle fotek ktere jsem prohledaval...nema to tam Vas svagr jednoduche...
Scooolie:
Chtělo by to na snesitelné úrovni i pro laiky. Tj. aby ten, kdo se o Cahal zajímá jen letmo měl šanci při troše úsilí najít odpovědi. Samozřejmě může být nějaká "bonusová"otázka, která bude těžší. Nicméně pomněte, že Vaše znalosti jsou vysoce nadprůměrné a laťka musí být přeskočitelná i běžným smrtelníkem ;) :)
Tomsik:
Dal jsem dohromady par otazek, najde se dobrovolnik, ktery se vyradi ze souteze a otestuje jejich obtiznost? ;)
Jicchak:
Já bych to klidně vyskoušel ale o armádě nic nevím. Jinak Dženýn je místem kam se bál zavítat i Jásir Arafat a je jedním ze tří či pěti míst, které mají obdobnou vojenskou správu= gizra. Švagr byl před několika měsíci postřelen ale kulka mu rozpárala pouze oblečení a zastavila se v mobilu ale jemu samotnému se nic nestalo. Jako věřící to má těžké též například o šábesu, navíc jeho pracovní doba je 24 hodin a rodinu vidí vždy po týdnu. Pakliže jej navštívím pořídím fotky naopak já bude li to možné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi