Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Foto dne
Tomsik:
Pratele, s prepisem mate jiste pravdu...a proc pouzivam anglicky prepis? Je to jednoduche, veskere informace o IDF si prekladam z anglictiny, hebrejsky bohuzel neumim :) Tak to uz je takovy zvyk...
Jsem rad ze se Vam fotky libi, rad pro Vas najdu opet dalsi :)
P.S.: Pokud by nekdo z Vas mel zajem o nejake konkretni fotografie, brigad, jednotek atp., nevahejte se mi ozvat, urcite neco v mem archivu fotek o aktualni velikosti 1GB najdeme ;)
Elazar:
--- Citace: Míla kdy 15. Května 2008, 23:15:45 ---Pánové, proboha, nehádejte se o přepisování, vždyť to je jedno, ale uznejte, že Tomsík je v této oblasti jednička a že díky jemu(já sice vždycky nevím o jakou část armády jde)¨se dovídáme o našich vojácích, které bych radší viděla doma, ale vím, že jinak to nejde. Držme jim společně palce.Lajla tov. Míla
--- Ukončit citaci ---
Milá Mílo, mně by bylo zcela ukradené, jak co Tomsík přepisuje, kdyby si mě "ten s malým" nebral do klávesnice, věřte mi.
Vader:
--- Citace: Míla kdy 15. Května 2008, 23:15:45 ---Pánové, proboha, nehádejte se o přepisování, vždyť to je jedno, ale uznejte, že Tomsík je v této oblasti jednička a že díky jemu(já sice vždycky nevím o jakou část armády jde)¨se dovídáme o našich vojácích, které bych radší viděla doma, ale vím, že jinak to nejde. Držme jim společně palce.Lajla tov. Míla
--- Ukončit citaci ---
Kolega Tomsik je v oblasti IDF ( a nejen v ni) jednicka.
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 19. Května 2008, 22:28:08 ---Kolega Tomsik je v oblasti IDF ( a nejen v ni) jednicka.
--- Ukončit citaci ---
Což mě přivádí k myšlence - Tomsíku, nechcete vymyslet nějakou větší "vojenskou" soutěž?
Třeba 10 nebo 15 otázek o Cahalu, dali bychom tak 2 týdny na odpovědi a zkusili v redakci vymyslet nějakou zajímavou cenu pro vítěze...
Tomsik:
Vader: ;) dekuji, jednicka nejsem ani zdaleka, ale diky
Scooolie: Neni problem, ale vite, jde o to, ze vymyslet otazky neni legrace, tezko posoudit obtiznost, ovsem pokusim se neco vymyslet ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi