Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Foto dne

<< < (17/40) > >>

Míla:
Pánové, proboha, nehádejte se o přepisování, vždyť to je jedno, ale uznejte, že Tomsík je v této oblasti jednička a že díky jemu(já sice vždycky nevím o jakou část armády jde)¨se dovídáme o našich vojácích, které bych radší viděla doma, ale vím, že jinak to nejde. Držme jim společně palce.Lajla tov. Míla

Scooolie:
Ech Mílo, my se přece nehádáme s Tomsíkem :) Tomu jsem to podotkl jako drobnost a s ním jsme se o tom bavili už dřív, jak a co přepisovat.

Ta debata se tak nějak rozjela až potom. Nicméně souhlasím - nebýt Tomsíka, tak přijdeme o plno vynikajících informací. Takže se připojuji k poděkování  :)

Jicchak:
Ano, s tím přepisováním bývá často nejasno i zde v Jisraeli. Já například má tady před sebou jednu smichu, kterou jsem obdržel od vrchního rabína Aškelonu, jak hlavičkoví papír tak razítko uvádí přepis jeho jména do latinky, zatímco hlavičkoví papír uvádí správně jeho jméno jako Blau, razítko uvádí rozšířenější způsob čtení BLOY, to vše na jednom papíru.

gvodrazka:
 ;)

Micnefet se sice nevyjímá na přehlídce, ale je to geniální vynález průzkumníků, jak opticky splynout se zemí - dokonalá kamufláž, díky které v místní krajině vypadá sniperova hlava jako jeden z mnoha četných kamenů.
Šabat šalom, přátelé.

:)

gv

zoom:
Opravdu moc pekne fotky, ja si myslim, ze bychom mohli nekde zalozit debatu na to prepisovani. Mam s tim velke zkusenosti a mohla bych poskytnout nekolik perlicek. Ono je to legracni pokud je to jenom na nejakych papirech, ale kdyz dojde na lamani chleba, tak vam urednik klidne muze rict, ze ten papir je zfalsovany, protoze nikdo se prece nepodepise jinak, nez to ma na hlavickovem papire. A pak teprve zacina pravy zivot, jdi a dokaz (urednikovi) ... Omlouvam se za off topic.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi