Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Hranice

<< < (3/5) > >>

fanuel:

--- Citace: analytik kdy 19. Září 2007, 12:13:45 ---Podľa mňa treba okamžite:
zastaviť dodávky vody a energií do Gazy.
Prečo má Izrael podporovať svojich nepriateľov ktorí na neho strieľajú každý deň rakety?
Je to humánne riešenie.
takto sa dá bez jediného výstrelu zvíťaziť nad Hamasom.
te je naozaj môj geniálny nápad.
hamas sa umúdri a prestrane strieľať.
Potom sa môže dať najprv elektrika a voda.
Ale benzín by som nedával v žiadnom prípade ani po zastavení útokov od HAMASU.
Benzín a naftu nikdy!!!!

--- Ukončit citaci ---
Zdravím,souhlasím s Vámi,protože na hrubý pytel,hrubá záplata.Akorát by to chtělo přestat koketovat o Palestyně jako o státu, protože k tomu nikdy nedojde, jestliže ale přesto to někdo podepíše tak jde proti´(B)  a je odsouzen k smrti.Pořád si myslím,že Izraelité začínají mít rozum a vědí že mír nikdy nebyl a nebude do té doby, dokud se syn člověka,syn Izraele neujme svých dědických práv nad Velkým Izraelem, včetně Judei a Samaří jako dědictví po králi Davidovi zaslíbené samotným Bohem Izraele (B)    .Stanek(Fanuel)   

Vader:
Fanueli, neslo by to, prosim, bez tech pokusu o vokalizaci tetragrammatonu ? Uz takhle mate nektera vyjadreni "na hrane", tak proc popichovat...

fanuel:

--- Citace: Vader kdy 20. Září 2007, 17:26:53 ---Fanueli, neslo by to, prosim, bez tech pokusu o vokalizaci tetragrammatonu ? Uz takhle mate nektera vyjadreni "na hrane", tak proc popichovat...

--- Ukončit citaci ---
Zdravím , beru na vědomí je to zbytečný, bude jen zkratka( B) ;)

Vader:
Dekuji. Jen pro presnost, to nebyl rozkaz. O to vice dekuji.

fanuel:

--- Citace: Vader kdy 30. Září 2007, 01:15:36 ---Dekuji. Jen pro presnost, to nebyl rozkaz. O to vice dekuji.

--- Ukončit citaci ---
Zdravím, O.K Stanek (Fanuel)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi