Já vám klidně odpovím, původně jsem nakoukla ze zvědavosti, ani jsem si neaktivovala účet, a potom přišlo pozvání. Toť vše. Nemějte strach, pokud to bude tak akutní, že budete trvat na mém odchodu, tak odejdu...jsem zvyklá z jednoho chatu na diskuze s lidmi různých filozofických směrů a až na výjimky to tam funguje celkem dobře. Kromě příspěvku se sovou pálenou jsem se buď zde na něco ptala, či na něco odpovídala. Na to nemusíte být Žid, či mít něco společného se židovstvím. Stejně tak si povídám třeba s budhisty a nevnímají to jako problém, když na něco narazíme, tak se o tom i normálně bavíme a divil byste se, že i mezi příslušníky stejné víry panují na konkrétní věci různé názory....v tom je to zábavné i poučné. Můžu třeba položit otázku: co je to karma? A dostane se mi několik různých odpovědí, přijde několik myšlenek a stojí za to se nad tím zamyslet...pokud budete ve svém životě uznávat jen lidi s naprosto stejným názorem jako máte vy, dostanete se za chvíli do izolace určité sociální skupiny a to nikdy není to pravé ořechové...ani manželé nemají na vše stejný názor, i v manželství jsou nutné kompromisy, počínaje tím, že někomu chutnají játra a někdo je nesnáší, oblibou TV pořadů a někdy i tak důležitou věcí, jako je víra v lidském životě. Zde na netu jde vlastně o nácvik, který pak můžete použít v reálném životě, když se setkáte s lidmi jiné víry, jiného životního stylu....