Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Jednání s araby
fanuel:
Zdravím
V krvi své živa buď, bude jen a jen válka, ale na jejím konci bude jasné vítězství Boha Jediného ve prospěch svého syna,kterého si vyvolil,dle proroctví Nátana. Až usneš s otci svými vzbudím símě tvé po tobě,ne ale
které bude z synů tvých, tedy po ženě z rodu Davidova a otec z rodu Levi, v linii po ženě tedy po přeslici.A ve znamení pany žena počne pod jabloní a narodí se syn ,kterého osloví sám Bůh JEDINÝ a vyvolí ho za syna a povede ho tak že všechny nepřátele porazí a donutí celí svět přijmout vládu jeho syna. Buď to svět pochopí a nebo bude zničen.Přesně dle proroctví podle řádu MELSEDISEDEKA tedy král a kněz.Má podle proroctví vyjíždět se slovem pravdy a ne chodit, tak jako za Baláma a Baláka (první je prorok a druhý je král),měl proklít Izraele ,ale vždy dobrořečil.Protože na jiném místě praví a meč neodejde z tvého domu,tedy synové jsou v nebezpečí, ale po linii ženy se dědictví převede až do dnešních dnů genialní ochrana což je zázrak. Je to výklad, kdy na jedné straně je proroctví a na druhé straně život dnešních dnů. Věřte nebo nevěřte. Fanuel
Yan:
Ten seriál mě nějak nebere. Takže ne.
Vader:
--- Citace: Yan kdy 29. Května 2007, 10:19:45 ---Ten seriál mě nějak nebere. Takže ne.
--- Ukončit citaci ---
Konecne mi to doslo. Celou dobu jsem si myslel, ze jsem vypil moc kavy, a proto prispevku od Fanuela nerozumim. Vida ho, lisaka, on mysli TV serial "verte neverte" ;D Diky Yane za napovedu :D
Karl:
--- Citace: Scooolie kdy 31. Března 2007, 23:20:42 ---Já nevím. Samozřejmě by se mi líbilo nějaké "jiné" řešení než odsun nebo vzdání se území - jenže o něm prostě nevím. Jaké je to řešení?
Co se týče počtu Arabů, resp. růstu jejich populace - nejsem tak velký optimista. Počet Židů v Izraeli po celou dobu existence státu rostl zejména díky přistěhovalectví. Jenže možnosti přistěhovalectví se zvolna vyčerpaly. Z USA, Kanada, Británie a dalších bohatých států se ročně přistěhovávají řádově tisíce lidí - a část z nich se stejně po čase vrátí zpět anebo žije střídavě v Izraeli a jinde. Možnosti masivního přistěhovalectví - jako bylo svého času ze SSSR - už dnes neexistují.
Arabové dnes tvoří cca 20 % izraelských občanů. Pokud by si Izrael ponechal Judeu, Samaří, popř. Gazu, měl by pod kontrolou další miliony Arabů. A co s nimi? Trvale udržovat stávající stav nelze. Pokud by Izrael Ješu anektoval, musel by tamní Araby (kteří nejsou občany Izraele) buď vysídlit anebo jim dát občanství....
Jaké jiné řešení se nabízí?
--- Ukončit citaci ---
Pokud vím, tak mimo Izrael žije stejný počet židů jako v samotném Izraeli (nejvíce jich je v Americe, 5,5 až 6 miliónů). Kdyby všichni židé v zahraničí (kromě těch, co např. právě studují) přesídlili do Izraele, počet jeho obyvatel by se více než zdvojnásobil. Proč je mezi židy takový malý zájem o přesídlení do Izraele?
Vader:
--- Citace: Karl kdy 29. Května 2007, 23:29:13 ---Proč je mezi židy takový malý zájem o přesídlení do Izraele?
--- Ukončit citaci ---
Muj nazor : je to kvuli stereotypum, neochote neco menit a v neposledni rade bezpecnostni situaci. I u nas (v CR) spousta lidi udela cokoliv, aby se nemuseli stehovat treba jen o 100 kilometru. Stejne tak i u nas lide neradi meni zabehnute zvyky, neradi meni zamestnani. Alija zivot zcela zmeni, uplne od zakladu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi