Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

ad přihlašování

<< < (2/2)

Samuel:
Nedalo mi to a vyzkoušel jsem. Pravděpodobně existují dvě různé tabulky pro registraci uživatelů, jedna pro hlavní redakční systém a druhá pro systém diskusního fóra a ty nejsou totožné. Zkusíte li zadat, že jste zapomněl heslo a pak zadáte Vaše jméno a registrovaný e-mail, pravděpodobně Vám systém odpoví, že jste neznámý uživatel (alespoň tak se stalo mně).
Vzhledem k tomu, že nenacházím výhodu v tom pokud bych byl přihlášen na hlavní stránce (nepřinese mi to žádný bonus v podobě širšího spektra informací nebo pohodlí ovládání apod.), je asi nejsnazším řešením pro správce webu vyhodit přihlašovací skript na hlavní straně a ponechat jen přihlášení do diskuse.

Scooolie:
Kdepak. Vader nepochopil otázku. Vy jste jistě mysleli to přihlašovací okénku na titulní stránce, tj. na https://eretz.cz, že? Tak to je opravdu zcela oddělený systém. Nemá s Forem vůbec nic společného. A je pro členy redakce pro vkládání článků a jejich editaci... Proto tam také je  ;)

Vader:
Jojo, Vader nepochopil, ma vypnuty mozek  :'( Zapne si ho pry po vikendu  ::)

1:
Přijde mi zbytečný zakládat kvůli tomuhle nový téma, ale:

bylo by fajn, kdyby ten modrý pruh, co je nahoře na stránce eretz.cz s nápisem "Eretz.cz | zpravodajství z Izraele" a devítikytičkou byl, abych to tak hezky česky vyjádřil "clickable".

Scooolie:
Dobrý nápad. Už to v minulosti bylo. Ale při přesunu na nový hosting jsme vzali ze zálohy starší verzi šablony a vypadlo to. Zaúkoluji (čti: poprosím) webmastera.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi