Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Válka s Íránem

<< < (2/11) > >>

zoom:
No takovyhle optimismus bych od nich necekala. ::)

dukeishope:

--- Citace: Vader kdy 12. Listopadu 2007, 05:19:40 ---Stejne si Cassandru poustim. Valka bude, i kdyz zatim Iran strejcka nikomu nezabil. Vsechno ma svuj cas, netreba to uspechat. Toto neni propagace nasili. Toto neni propagace zvykacek. Toto je budoucnost.

--- Ukončit citaci ---

- TAK A TY MAS V HLAVE PEKNE NASRATE. TERORIZMUS A NASILIE IDE RUKA V RUKE S VASIM SIONIZMOM/FASIZMOM.

Vader:

--- Citace: dukeishope kdy 21. Února 2008, 19:14:26 ---- TAK A TY MAS V HLAVE PEKNE NASRATE. TERORIZMUS A NASILIE IDE RUKA V RUKE S VASIM SIONIZMOM/FASIZMOM.

--- Ukončit citaci ---

Dekuji za ohlas, o velky a moudry. Pada prvni varovani, priste do bude BAN.

Míla:
Tak dukeschope, že Vás najdu i na jiných stránkách, to jsem opravdu nečekala.Jsem ráda, že Vy to máte ve své hlavě tak srovnané ! Doufám, že se už s Vámi na těchto stránkách  nepotkám, protože se domnívám, že slovenština má spoustu slušných výrazů. Míla >:D

Scooolie:

--- Citace: Míla kdy 21. Února 2008, 21:56:24 ---Tak dukeschope, že Vás najdu i na jiných stránkách, to jsem opravdu nečekala.Jsem ráda, že Vy to máte ve své hlavě tak srovnané ! Doufám, že se už s Vámi na těchto stránkách  nepotkám, protože se domnívám, že slovenština má spoustu slušných výrazů. Míla >:D

--- Ukončit citaci ---

Onen pán je nějak proslavenější? Doteď jsem si totiž myslel, že do Irska odcházejí ze Slovenska inteligentní lidé.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi