Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Válka s Íránem
gvodrazka:
No a je to venku! To to trvalo, než se ukázalo, jak to vlastně "Velký kamarád Izraele" myslí doopravdy.
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137145
Big Zbig je prostě jen jednoduchý a dezorientovaný polský geront. Byl užitečný proti Rusku a jaksi se v té době pozapomnělo, že pochází ze země, kde je antisemitismus národním stereotypem. Dát si poradit od něj nyní - to se pěkně vymstí.
Varianta 1 - Izrael podnikne strategická opatření proti Íránu via Irák, až se odtud amíci stáhnou - což může být velmi pozdě;
Varianta 2 - Izrael podnikne strategická opatření z jihu, z moře (letadlové lodi, ponorky)
Varianta 3 - Ussáma bin Ládin usoudí, že šía je větším nebezpečím než sionismus a vypoví válku Íránu, načež slavně vtáhne do země perských koberců, takže kluci z IAF půjdou domů jíst vafle... ;D
Scooolie:
Však to maj na hlavní stránce i v překladu ;)
https://eretz.cz/content/view/9702/41/
Ale jinak se není co divit. Jinou odpověď Mullen - jako vojenský představitel USA - dát nemohl ;D
Varianta 4 - Izrael podnikne obranný úder na Írán via Irák a USA to potichu dovolí
gvodrazka:
:D
Já vím - s tím odkazem na origoš mi ulétla jen pravá tlapka... ;D
Varianta 5 - íránským vědátorům to kiksne pod rukama a půl Íránu dostane tmavší odstín pleti :P
Mordechai Vanunu vykecal největší izraelské tajemství - že totiž v Dimoně nic není ... :P
Admirál Mullen měl správně říci, že amíci nejsou schopni raketového úderu a už vůbec ne sestřelit IAF jets! :P
Proč mně neangažovali do CIA? ;D
Scooolie:
--- Citace: gvodrazka kdy 22. Dubna 2010, 13:55:22 ---Proč mně neangažovali do CIA? ;D
--- Ukončit citaci ---
Neangažovali? :o
Sakra, tak to jsem žil roky v omylu ;)
gvodrazka:
No jo, už je to tak. Při vstupních psychotestech u mne objevili silný syndrom egocetrismu
s tendencemi zavléct ve vlastním, malicherném zájmu, supervelmoc do řady regionálních lapálií s vyhledem na gradaci konfliktů do konfrontace s Ruskem.
Pak tu byl také střet zájmů - dozvěděli se, že jsem jedním z kandidátů v konkursu na místo ředitele PL Bohnice. Nakonec nevyšlo, ani jedno ani druhé. :P
Jsem přesvědčen, že si obě instituce zoufalstvím rvou vlasy.... :P
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi