Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Ad Soutěž

<< < (6/13) > >>

Vader:
O to vice si soutezici zaslouzi obdiv, at uz se umistili jakkoliv.
Opravdu jsem nijak neprehanel, kdyz jsem tvrdil, ze soutezici byli spolutvurci souteze.

Samuel:

--- Citace: Vader kdy  3. Prosince 2007, 12:28:21 ---.... za vsechny treba Madriva 2006, coby prukopnik (jojo, Mandriva je humus, ale je to holt taky linux). ...

--- Ukončit citaci ---
Oni tu zakladaji na flame ve stylu linuxovych fór. :) Ja jako BFU zacinal nekdy davno na Suse (pominu li letmou zkusenost s SCO Unixem), pak na Mandraku 10 a z pohodlnosti jsem ted stale v linii na Mandrive 2008. Jen nezacnou vynaset do nebes modni Ubuntu :)
Je to mirne OT, ale snad mi bude prominuto, neodolal jsem zareagovat :)

myroch:
flame radši přeskočim :) každopádně už jsou výsledky venku, přátelé, děkuji za ovace :) Jak již sem ale uvedl, bez realizačního týmu by soutěž nebyla, tudíž hlavní dík jde jim. Myslím, že všichni oceníme nějaké souhrnné statistiky, počty soutěžících, nejtěžší otázky a hlavně, vybrané vtipné odpovědi :-D

Avniela:
Gratuluju Myrochovi a připojuji se k Jeho návrhu ohledně statistik. A především k díkům: DĚKUJI TVŮRCŮM SOUTĚŽE bylo to super.
Vaderovi: stěžovala jsem si pouze na konci kola druhého! (nechala jsem si toho moc najednou).

Vader:

--- Citace: Samuel kdy  3. Prosince 2007, 17:52:50 ---Oni tu zakladaji na flame ve stylu linuxovych fór. :) Ja jako BFU zacinal nekdy davno na Suse (pominu li letmou zkusenost s SCO Unixem), pak na Mandraku 10 a z pohodlnosti jsem ted stale v linii na Mandrive 2008. Jen nezacnou vynaset do nebes modni Ubuntu :)
Je to mirne OT, ale snad mi bude prominuto, neodolal jsem zareagovat :)

--- Ukončit citaci ---

Ja se neudrzim, ja proste reagovat musim !  ;D Debian rulezz, Kubuntu rulezz (i kdyz vecne "sudo" namisto "su" mi leze obcas na nervy) !!  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi