Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Kristal nacht in Prag

<< < (12/26) > >>

Elazar:
Tak to vidite, jednoznacne nejpozitivnejsi zprava tydne. Nakonec to slo oboji - zabukovat misto i rozhodnuti z magistratu. I kdyz - priznejme si - v Americe by takove rozhodnuti rozcupoval kazdy druhy pravnik.. Ale tohle neni Amerika. ;)

Yan: Offtopic - Odkdy tak kriticky a objektivne uvazujici clovek jako ty veri kazdemu slovu na lidovkach a spol.?  ;) Tam je prece nutne brat zpravy s uplne nejvetsi rezervou.

O Sabatu by pruvody stejne konat mohli, jen by nesmeli nosit transparenty, vlajky, zapalovat svicky a podobne veci, co lide na demonstracich delaji.

Yan:
Neverim, kazdemu slovu na Lidovkach, ja je vlastne ani moc nectu, ale ono to v tu chvili bylo videt na Neviditelnym psu, tak jsem na to zareagoval, nic víc.

ještě drobnost, jak je to s tim háčkem nad "s" ve slově sabat/šabat?
(viz Elazarův příspěvek)

Yan:
Je to tohle: Vzpomínkové shromáždění k důsledkům tzv.,,Křišťálové noci? v listopadu 1938........ (lidí 30+2)

Problém tohohle se mi jeví v tom, že účelem není propagovaný účel, ale že to má čistě blokační důvod. Tímhle způsobem by se daly vyblokovat úplně všechny prostory ve městě........ je jen otázkou času kdy na to někdo přijde.

Nicméně, ty pořadatelé by měli být na místě každý den v 6.00, minimálně aby akci zrušili, nepletu-li se.....

Yan:
Teď jsem si uvědomil, 5.10. je dneska.........byli pořadatelé dnes ráno včas na místě, nebo zanedbali své pořadatelské povinnosti?  :D

Elazar:
Je to jednoduche, pisu bez diakritiky, cehoz je jiste mozne si povsimnout. Jinak vyslovnost pouze s hackem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi