Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Kristal nacht in Prag
Scooolie:
;D ;D ;D Předáka neonacistů dostihl jeho "špatný" původ
https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/predaka-neonacistu-dostihl-jeho-spatny-puvod_24530.html
Myslím, že by se nácek měl teď oběsit... :D
V.Neckar jr:
--- Citace: Scooolie kdy 1. Října 2007, 18:46:16 --- ;D ;D ;D Předáka neonacistů dostihl jeho "špatný" původ
https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/predaka-neonacistu-dostihl-jeho-spatny-puvod_24530.html
Myslím, že by se nácek měl teď oběsit... :D
--- Ukončit citaci ---
Horší by byla babička z matčiny strany. Takhle může říct že otec je vždy nejistý. Novinka pro mne je že pan Kebza ma asi papíry na hlavu, což mne ale nikterak nepřekvapuje.
Vader:
--- Citace: Max kdy 1. Října 2007, 16:48:04 ---Pozoruhodný výrok. Má pan kolega za to, že je morálně správné porušovat zákony a naopak morálně nesprávné je dodržovat? Stejný vztah k zákonům demokratického právního státu mají totiž i ti zmiňovaní náckové...
--- Ukončit citaci ---
Mily Maxi, napred si poradne dej dohromady souvislosti a moje vyroky, potom se ozyvej :P
Akademicka otazka (porad jesm jeste nerekl, jak jsem se rozhodl, a zrovna tobe se s tim sverovat nebudu) : je-li jakykoliv zakon spatny, je slepou povinnosti a moralnim jednanim jej dodrzovat?
Max:
Odpovědí na svoje otázky od pana kolegy Vadera se zdá se nedočkám ;D
Odpověď otázkou je sice vtipný úhybný manévr, nicméně bych si dovolil odpovědět až jako druhý...
Vader:
Nu, to vedej, Maxi, odpovidat na otazku otazkou je stary dobry zidovsky zvyk ;)
A ted vazne. Jasna odpoved. Ano, za nekterych okolnosti povazuji poruseni NEJAKEHO ustanoveni zakona za moralni. Z toho vyplyva, ze NEJAKY zakon za moralni povazovat nemusim. Lidske zakony dokonalosti zrovna neoplyvaji, zvlast, kdyz si nekolik zakonu navzajem protireci. Optej se kolegy Kleina, ten o kontradikci vi jiste svoje...
Odpoved druha: na Kristalnacht se nechystam. Cinim tak z obavy, ze by nektery z dutohlavu mohl prijit ke zdravotni ujme. To, ze povazuji za spravne zabranit jim v tom jejich gay-pruvodu neznamena, ze jim chci za kazdou cenu rozbijet hlavy, nebo k tomu hledat prilezitost. Nicmene trvam na tom, ze zablokovat jim cestu je sice nezakonne, lec naprosto moralni.
Spokojen, Maxiku ? >:(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi