Za prvé jsem nikde neříkal,že Hillary chodí obětovat děti do Bohémského lesa,to jste si vymyslel,či špatně domyslel.
Za druhé je nepochybně vážně nemocná a lékaři nechtějí s pravdou ven.Určitě zápal plic nezpůsobuje pády od 2009,i když i ten zápal plic může mít,protože často kašle.Záchvaty jsou podobné epileptickým záchvatům,či disociativní poruše osobnosti,nebo některým dalším vážným nemocem.Vzhledem k tomu,co jsem viděl,jsem prověřil,zda se nevěnovala okultismu,lidé kteří se mu věnují,trpí ve zvýšené míře podobnými projevy.Zvláště poblíž modlících lidí se hroutí,toho jsem byl svědkem.Některé odkazy jsem tu nechtěl dát které o ní pojednávaly bylo to docela drsné.Už jsem tady napsal dříve,že předpokládám že vyhraje volby.Kdybych měl jistotu že je posedlá, tak bych v nadpisu "Dostane se Moloch k jadernému kufříku ? místo otazníku udělal tečku.
Takže žádné tvrzení na 100 %.Jenom jsem se zhrozil,co by mohlo znamenat,že se dostane do vysoké funkce k jadernému kufříku,když za podobné zdravotní problémy se odebírají řidičáky vím konkrétním případu odebrání řidičáku.To podezření tu je,že tu něco nehraje.Zhroucení u Západní zdi by se dalo očekávat.Pak užívaní léků jako diazepam atd.Jsi nedovedu představit,že v kritickém okamžiku pro USA dostane např. epileptický záchvat.V případě záchvatů se nejedná u ní o ojedinělou záležitost přesto že dostává léky.To je ta "západní politická kultura",o které mluví různí politikologové,že když je někdo vážně nemocný,sám odstoupí.
Za třetí co se týče Molocha,ten tam vylezl s internetu,tak jsem se tam podíval.Už jsem psal,že řada dokumentů z wikileaks se ukázala pravdivá,jinak by po protřídění neskončily mezi uniklými utajovanými informacemi.Díky své pravdivosti poškodily aktivity některých osob,ale taky mohly poškodit spojence USA,a narušit důvěru mezi partnery.Téměř jistě si je přečetly všechny tajné služby a vyhodnotily jejich důvěryhodnost.Jistá pravděpodobnost úpravy v malém množství tam může být,to nelze zcela vyloučit,ale tím "klesá váha či cena" těchto dokumentů,takový krok je nutno zvážit,tím kdo je chce uvolnit.
Jistě víte,že slovo Moloch znamená taky král či vládce,jedná se o jméno funkce.(V tomto případě více negativně míněno,tedy Zlý Vládce.
Na některých potratových klinikách v USA se prováděl Molochův kult,to jistě víte.Byl o tom i natočený dokument.Hillary je zastánkyně potratových skupin a obchodování s těly potracených dětí.Kterému vládci tímto postojem slouží ???Zlý Vládce = Moloch,jméno funkce programu.Ovládající Program se může chovat i jako Ideologie s velkým I.Nemusí to být vždy formou posedlosti,to je krajní forma.
Šířící se okultismus podlamuje sílu států.
Je dost možné,že podpora syrskému povstání byl chybný krok,kde došlo k podcenění Ruska ze strany vládních představitelů USA.Teď se chce do bojů v Sýrii zapojit Čína.Do Tartúsu před nedávnem připlula čínská letadlová loď Liaoning-CV-16,čínský raketový křižník.Má dorazit 1 000 příslušníků čínské námořní pěchoty.Letadla by měla dorazit během několika týdnů na ruskou základnu a čínskou letadlovou loď.
Budoucí prezident USA bude čelit "velkým výzvám",jak vojenským,tak hrozícímu ekonomickému kolapsu země.Tady by USA potřebovaly moudrého prezidenta.