Všeobecná kategorie > Dnešek v Zemi Izrael

Dnešek v Zemi Izrael od r. Jicchaka

<< < (15/19) > >>

Pepino65:
Článek Maxe Blaunsteine dokazuje stále stejné pravidlo - horší než lež je polopravda.

petahyah:

--- Citace: Jicchak kdy 20. Března 2009, 13:03:03 ---Rád bych uvedl článek Protiizraelská propaganda v některých českých médiích  od Max Bleunstein, věcný střízlivý, dobře spracovaný s mnoha informacemi. https://eretz.cz/content/view/8252/43/
Výborně spracováno. A teď mi někdo vysvětlete jak s etakovýto nesmyslný a neprofesionální hnůj dostane do tisku?

--- Ukončit citaci ---
Je to jednoduché, v ČR není cenzura, úroveň všeobecných znalostí některých českých novinářů je nízká (údajně jsou nejlepšími novináři sporťáci). Pobavilo mě, když se jeden nejmenovaný novinář divil, po zjištění, že se v Belgii nemluví belgicky  ;D

Vader:

--- Citace: petahyah kdy 22. Března 2009, 11:45:04 ---Je to jednoduché, v ČR není cenzura, úroveň všeobecných znalostí některých českých novinářů je nízká (údajně jsou nejlepšími novináři sporťáci). Pobavilo mě, když se jeden nejmenovaný novinář divil, po zjištění, že se v Belgii nemluví belgicky  ;D

--- Ukončit citaci ---

Asi mate pravdu, i kdyz i u sportaku (paradoxne ve verejnopravni televizi) obcas kvicim hruzou.
Vzdy jsem mel za to, ze v Gronsku se mluvi gronsky  ;D A pak proc jsem se tam nedomluvil a vsichni chteli danstinu nebo inuitske dialekty  ;D

petahyah:

--- Citace: Jicchak kdy 10. Února 2009, 18:28:26 ---Pogrom Azerbadžánu 12 raněných.

--- Ukončit citaci ---
Představitel židovské komunity ve městě Samagajt otevřeně podpořil akci IDF v Gaze, to vyvolalo reakci místních muslimských Azerů (vliv radikálního muslimského duchovního ímáma Ilgara Ibrahimoglu, podporovaného z Iránu). Došlo k vzájemnému střetu mezi muslimskými Azery a židy/Židy (je zajímavé že jsou většinou stejného indoíránského etnického původu jako jejich muslimští sousedé) a výtržnostem, nekolik židů/Židů bylo pobodáno nožem a odvezeno do nemocnice. Azerbajdžánská vláda iniciátory demonstrace a výtržností tvrdě potrestala, případ vyšetřovala dokonce národní bezpečnostní (tajná) služba.

Jicchak:
https://eretz.cz/content/view/8619/41/
 zde je chyba já zde čtu že Netanjáhu vstoupil do strany Kadyma se Šaronem, to ne. Nicméně řečem o Jerušolajimu a výstavbě moc nevěřím Netanjáhuovo slovo má dosti nulovou cenu, nicméně co utrhneme to budeme mít, lepší naž za časů Olmerta nicméně Netanjáhu je nebezpečný tím že může mít opět nějakou zázračnou akci kterou ukuje všem za zády, nicméně seskupení v parlamentu mu to pravděpodobně snad nedovolí a pakliže se mu to tedy vyplatí tak může dělat i dobré věci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi