Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zajímavé články

<< < (14/18) > >>

mrstejskal:
Na článek Petra Zídka nebylo možné nereagovat. Z důvodu značného zaneprázdnění  jsem se k tomu dostal opožděně, až dnes(12/5) odpoledne. Narychlo sepsanou reakci(jsem zase na odchodu za jinými povinnostmi) najdete na bloguhttps://www.stejskal.bigbloger.lidovky.cz.

Děkuji,

L. S.

gvodrazka:
 :(

"Mukiho" Katze, jednoho z generace zakladatelů, který odešel 9.5. je mi velice líto, ale neznal jsem se s ním. Zato osoba jménem Miriam Nechama Daněk, kterou jsem měl na mysli, je širším kruhům neznáma, avšak bývala by to schopná žurnalistka, která vášnivě milovala Erec Jisrael, stejně jako "Muki". Velice moc a léta psala pro website pražské židovské obce - seznamovala nás s každodenním v Erecu, překládala kdejaký článek (hlavně z ruských websitů a z Arutz 7) - v podstatě zavedla informační servis - a nebýt to křehká žena, dalo by se říci, že je "zuřivým reportérem". Její produkce byla vskutku impozantní a neskrývám, že mi trochu vlhne zrak, když si uvědomím, že už se její článečky nebudou objevovat na websitu pražské ŽO. Byla velice fundovaná v historii i religionistice. Znali jsme se jen přes net, ale troufám si říci, že tato virtualita byla realističtější, než kdybychom se kontaktovali v reálu.
Omlouvám se, že jsem se dostal tak nějak off topic, ale ptal jste se a já jsem svoji odpověď rád zneužil pro jakýsi minutový nekrolog. Ať je požehnána její památka.

:(

gv

Tomsik:
Hamba Lidovym novinam...kdyby jen online, ale ze i tistene, to se hodne snizili...obsah clanku ctu prakticky pravidelne na vsech diskuzich masovych online medii...kdopak je sefredaktorem LN? To ani on nema alespon trochu rozumu? ...

Martin:
Máte-li čas a chuť, doporučuji k přečtení:

https://www.commentarymagazine.com/viewarticle.cfm/1948--israel--and-the-palestinians-br--the-true-story-11355

Scooolie:
Přátelé,

velmi děkuji panu Lubomíru Stejskalovi za reakci na jeho webu, upozorníme na jeho článek zítra.

Stejně tak děkuji panu Karlu Orlíkovi za článek, který před chvilkou byl publikován.

Chtěl bych požádat oba pány - a také všechny ostatní, kdo s článkem P. Zídka v Lidových novinách nesouhlasí - aby si svůj názor nenechali pro sebe. Napišme do Lidových novin!

dopisy          dopisy@lidovky.cz

Veselin Vačkov       šéfredaktor Lidových novin        sefredaktor@lidovky.cz

Petr Zídek       redaktor rubriky Orientace      petr.zidek@lidovky.cz

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi