Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zajímavé články

<< < (11/18) > >>

Elazar:
Já jsem v souvislosti s tímhle slyšel ještě jeden vtipný komentář, kdy mi jeden zúčastněný říkal, že za to, za co by byl dotyčný obviněn před 70ti lety ze židomilství a poslán do lágru, je dnes obviňován z antisemitismu :D

Tamar:

--- Citace: Scooolie kdy 10. Března 2008, 20:27:48 ---Tak já pro změnu o tom případu slyším teď poprvé.

Nicméně chodit do restaurace s židovskou hvězdou na kabátě (mluvíme-li o replice hvězdy, povinně nošené v době nacismu) nepovažuji ani za vhodné. Ta hvězda je symbolem, který by měl být užívám velmi střídmě, aby se nezakryl původní kontext. Takže např. na demonstraci proti neonacismu je ta symbolika jasná a použití zcela v pořádku. Ale přijít s ní jen tak do restaurace... Jak by se asi člověk tvářil, kdy s takovým symbolem na bundě přišel do restaurace chlapík v dole ohrnutých riflích, kanadách, bomberu a s vyholenou hlavou?

--- Ukončit citaci ---

To bylo loni 10.11. ... při pietním shromáždění v Praze. Můžu Vám ten jeho článek poslat..
marse

Elazar:
Pro upřesnění - bylo to po skončení pietního shromáždění a mimo vyhrazený prostor pro demonstraci. Pokd to bude možné, pošlete alespoň odkaz - link, díky.

Tamar:
To není nikde na webu, on to poslal do vnitrostranické konference, jako přílohu k mailu, můžu to jen poslat mailem.
m.

Elazar:
Mail na mě je v profilu

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi