Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (15/84) > >>

gvodrazka:
 ;)

Ještě pár zbylo po kapsách...

1. Moric jde po Regent Street kolem obchůdku s delikatesami. Působivý prodavač hned zdvořile nabízí: ? Mohu vám nějak pomoci, Sire??
?Nu, dejte mi půl kila lachs (lososa).?
?Ne ne, vy myslíte, Sire, uzeného lososa.?
?O.K., tak tedy půl kila uzeného lososa.?
Prodavač: ?Ještě něco prosím, Sire??
?Nu, deset blincesů.?
?Ne ne, vy myslíte, Sire, lahůdkové palačinky.?
?O.K., tak tedy, deset palačinek.?
Prodavač: ?Ještě něco prosím, Sire??
?Nu, půl kila gansleber (husí játra).?
?Ne ne, vy myslíte, Sire, paštiku z husích jater.?
?O.K., tak tedy půl kila paštiky?a byl bych rád, kdybyste mi to mohli dodat domů tuhle sobotu na tuhle adresu ..? a vytahuje vizitku.
Prodavač se ale rozhořčeně ohradí: ?Kouknou, my ale o šábesu nefachčíme??

2. Efraim a Egon jdou po ulici, když tu Egon koutkem oka zahlédne pod jednou lavičkou růžek nějaké menší obálky. ?Koukni Efraim, to je divné, co to může být??? podiví se.
?Nemám šajna? na to Efraim, a tak se Egon shýbne a ejhle: obálka s výplatou i s mzdovou páskou.
?Ajaj , 550 liber ? jaké štěstí, Efraim!?
?Štěstí, stěstí?.? bručí Efraim ? ale podívej se, chytrej, jak vysoký platíš daně!?

nashle
 :)
gv

Samuel:
Pan Kohn jde ze hřbitova z pohřbu své ženy a potká jejich rodinného doktora. Doktor se s účastí ptá: "Tak jak se daří, pane Kohn."
- Ale pane doktore, víte, že mi ta procházka udělala dobře.

gvodrazka:
 ;D

Ten je správně "černý".

Já dodám jen méně "černější":

Chlápek jde po ulici mávne a hned je u něj taxík. Vleze dovnitř a taxikář si pochvaluje: ?Perfektně načasováno, jste jak Moše Glikman.?
Chlápek: ?Kdo že ??
Taxikář: ? Ale jeden maník, co mě vždycky štěstí. Asi jak vy, když jste teď potřeboval taxi a já byl hned stand by. A takhle to bylo u Mošeho Glikmana pořád.?
Chlápek pochybovačně: ?No dobře,  ale občas se taky objeví trochu smůly, ne??
Taxikář: ? Ne ale u Mošeho Glikmana. Byl to fantastický atlet, cestoval jako profesionál v tenisu i golfu. Kromě toho zpíval božský baryton  v opeře a tančil jako hvězda z Broadway. Měl jste ho slyšet jak hrál na piano ? jako Georgie Gershwin.?
Chlápek: ? To zní, jako by to byl pěkný menš, co??
Taxikář: ? Paměť měl jako computer, dokázal si pamatovat járcajt u kdekoho, znal všechno co se týkalo vína, jídel, gastronomie, ? dokazal si zapamatovat všechno. Ne jako já ? vyměňoval jsem pojistky a všechny okolní baráky měly rázem výpadek elektriky!?
Chlápek: ? Wow, byl to asi machr, co??
Taxikář: ? Jasně, vždycky věděl nejkratší cestu nebo zkratku a věděl, kde se dají čekat dopravní zácpy??
Chlápek: ? Mmm, ne moc lidí tohle zná.?
Taxikář: ? ? a taky věděl jak zacházet s ženskýma, jak to zařídit, aby se cítily fajn; nikdy ženské neukázal záda, a už vůbec ne, když byla v maléru. A jak se oblékal?pane, vždycky poslední móda a šaty bez poskvrnky . Boty vždycky naleštěné??
Chlápek: ? Evidentně okouzlující člověk, ten Moše Glikman. Kdy jste ho viděl naposledy??
Taxikář: ? Abych pravdu řekl, nikdy jsem Mošeho Glikmana nepotkal.?
Chlápek: ? Tak, xakru, jak to, že o něm tohle všechno víte?!?
Taxikář: ? Vzal jsem si vdovu po něm.?

nashle
 :)
gv

Samuel:
Katz jde na vyšetření k doktorovi a ten ho požádá, abu druhý den přinesl ranní moč. Pan Katz druhý den přijde s plnou lahví. Třetí den si jde pro výsledek. Vrátí se domů zavolá ženu, tchyni a pět dětí a radostně jim oznamuje: "Mám pro vás výbornou zprávu, jsme všichni úplně zdraví."

Samuel:
Ještě jeden s lékařskou tématikou.

Kohn se v noci probudí a je mu špatně. Volá na ženu:"Zavolej hned doktora, je mi mizerně."
Doktor přijde, prohlédne naříkajícího Kohna a říká ženě:"Zavolejte notáře."
Kohna poleje pot:"To je to se mnou pane doktore tak špatné?"
-"Ne, nic vám není."
-"Tak proč volat notáře".
-"Protože nechci být jediný pitomec, který se nechal kvůli vám vytáhnout z postele."

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi