Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (8/84) > >>

Pepino65:
Kohn se nervózně převaluje v posteli, až to Sáře nedá a přeptá se ho proč nespí a co  že je tak nervózní. Ale, dnes mám do půlnoci vrátit Mošemu 100.000.
A kvůli tomu nespíš?
Sára jde k oknu a volá přes ulici do oken na Mošeho:
Moše, Kohn ti dnes má vrátit peníze?
Ano.
100.000?
Ano
No tak, on ti jich dnes nevrátí !!!
Sára zavře okno, obrátí se na Kohna a povídá: Kohn a teď spi, teď nebude spát Moše.

gvodrazka:
Zdravím a posílám jen pro připomenutí trochu humoru, který jistě všichni dobře znáte, jen jste si na něj honem nevzpomněli.

Z u.s. luhů a hájů

Moše si bere na Pesach chol hamoed jídlo do parku, sedne si na lavičku začne jíst, když tu se k němu na lavičku posadí jakýsi slepý stařík. Moše jat soucitem, podá slepému staříkovi celý aršík macesu. Stařík pár minut drží maces v rukou, vypadá překvapeně a konečně zvolá: ?Kdo napsal tuhle blbost???
?????????.

Malý Šlomo se ptá svého tate: ?Tate, mohu si od tebe půjčit 30$ ??
Tateleben odpovídá: ??kolik, 20$ ? Na co, prosím tě, potřebuješ půjčit 10 $...??
?????????.

Víte, jak zní židovské dilema? Šunka zdarma.
?????????????

Sammy šnorer ukradl rabimu jeho zlaté hodinky.
Necítí se ale dobře, svědomí v něm hryže a po noci beze spánku se rozhodne vypravit se k okradenému rabimu.
?Rabi?. ukradl jsem zlaté hodinky!?
?Ale Sammy, asur lechá ? to je striktně zakázáno, musíš je bezprostředně a okamžitě vrátit!?
?Ale co mám dělat??
?Dát je zpět vlastníkovi!?
?Chceš ty hodinky??
?Nechci. Řekl jsem přece, abys je vrátil vlastníkovi!?
?Ale on je nechce?.?
?V takovém případě si je můžeš nechat??
???????????????

Od Waltera Matthaua

Potkají se dva.
?Ma šlomcha Rapaporte, jak se vede?? říká první.
?Nejsem Rapaport a vůbec vás neznám!? na to druhý.
?Rapaporte, ty máš ale epes oblek, co děláš za kšefty?? pořád první.
?Už jsem vám řekl, že nejsem Rapaport!?
?Rapaporte, du menš, ale nějak si přibral na váze, ne??
?Xakru,když vám řikám, že nejsem Rapaport, tak to snad stačilo jednou ? a vůbec vás neznám!?
?Ale Rapaporte, to pěkné ferrari támhle to je tvoje??
?Co furt máte, kolikrát vám mám opakovat, že nejsem Rapaport!!?
?Rapaporte, ne to snad není pravda ? tenhleten krásnej barák- ten je určitě tvůj, viď??
?Já se z vás zblázním ? já nejsem Rapaport?!
?Víš Rapaporte, mrzí mně to na tebe, ale od kdy sis změnil jméno??

????????.
z českých luhů a hájů

Pan Stein se vypraví v Praze na Ministerstvo vnitra. Příslušnému úředníkovi sděluje: ?Chci se vystěhovat do Izraele, mám totiž naprosto přesné zprávy o tom, že do týdne vypukne v republice pogrom na židy a na cyklisty!?
Úředník oponuje: ?Ale pane Stein, tato republika je demokratický stát, kde je zákonem zaručena ochrana menšin, všech náboženství ? jak můžete něco takového tvrdit??
Pan Stein vzrušeně trvá na svém: ?Efektivně do týdne bude pogrom na židy a na cyklisty!?
I úředník nechce slevit ze svého a ve snaze pana Steina uklidnit vlídně opáčí: ? ? to přece v tomto státě není možné, nejsme ve středověku a nejsme tu za Hitlera ? a proč pogrom na cyklisty??

.............................

Hezký tu bišvat všem.

gv

Samuel:
Dva velmi chudí židé spatří před kostelem v Bostonu nápis: Každý žid, který se dá pokřtít, dostane 100USD.
Dlouho váhají, zda mají zradit víru předků, až je hlad donutí alespoň ke kompromisu. Pokřtít se dá jen jeden a o odměnu se rozdělí. Los padne na Šloma. Jde dovnnitř, zatímco Chaim mrzne venku. Čeká hodinu, dvě, tři ... Konečně Šlomo vyjde a září jako měsíček.
Tak co ? Jaké to bylo? vyzvídá Chaim.
Skvělé. Vykoupali mě, šaty vyčistili,, boty naleštili a po křtu mě jeptišky dokonce pohostily.
A peníze, máš ?
Šlomo se ušklíbne: To je to, co na vás židech nemůžu vystát. Furt myslíte jen na peníze.

Pepino65:
Ten 2. vtip z tohoto odkazu https://neviditelnypes.lidovky.cz/chtip-mate-vaginu-0za-/p_zabava.asp?c=A071221_140253_p_zabava_wag mě rozesmál

fanuel:
Zdravím, mě ne.!!
                           Stanek (Fanuel)  >:D >:D >:D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi