Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
david:
,,Krásná Historie, co se nám přihodila, Róza!
Naše Lucie je těhotná. Jak je to možno?"
,,Možná s tím příručím, který u nás bydlel."
,,Ten měl přece postel extra pro sebe!"¨
,,Ale mezi její a jeho postelí byla přece španělská stěna?"
,,No tak asi tu španělskou stěnu dal stranou."
,,Leda to!""
Vader:
Who Let The Jews Out / Passover
Tamar:
Dohadují se farář a rabín, kdo je lepší v přesvědčování na svou víru. Dohodli se, že kdo přesvědčí medvěda, aby přešel na jeho víru, vyhraje.
První farář: "Potkal jsem medvěda v lese. Odsloužil jsem mši svatou a tak se mu to líbilo. Přijde v neděli do kostela."
Druhý den rabín celý dobitý a poškrábaný konstatuje:
"No, nějak mi to nevyšlo. Asi jsem neměl začínat tou obřízkou."
Talmid:
Zuří šestidenní válka. Proti sobě jsou v zákopech izraelští a arabští vojáci. Občas někdo z izraelské strany vykřikne:"Ali!" Na arabské straně se zvedne ze zákopů několik hlav, které Izraelci snadno postřílí.
Sejde se arabský generální štáb, protože s tím se musí něco udělat. Dlouho se radí a výsledkem několikahodinového jednání je geniální plán. Jeden z Arabů má vykřiknout: "Moše!".
A jak řekli, tak i udělali. pověřený Arab zavolá:"Moše!" Nikdo v protilehlém zákopu se nezvedne, ozve se však: "Jsi to ty Ali?" A poté opět zazní střelba.
Talmid:
Potkali se dva na ulici. Roubíček se ptá: "Copak, jsou plajte, že jsou tak smutnej?"
"Plajte bych nebyl, ale můj syn přišel a oznámil mi, že už nechce bejt žid a že se nechá pokřtít," odpověděl Kohn. To je komický, že to říkaj ausgerechnet mně, mně se stalo úplně to samé." Dohodli se, že půjdou za rabínem, jedině ten jim může pomoci. Rabín vyslechl jejich naříkání a povídá: "To je komický, že to říkaj ausgerechnet mně. Můj syn taky, přijel na prázdniny z Tel Avivu a už ve dveřích mi říká: "Papá, mám dvě špatné zprávy. Zaprvé už nebudu študovat na rabína a za druhé se nechám pokřtít." "Joj!", hlesli Roubíček s Kohnem. "Copak udělali?" Co bych dělal, šel jsem do templu a prosil Hos..dina o radu." "A co jim na to řekl?" Visejí mu na rtech. Že je to komický, že to říkám ausgerechnet Jemu."
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi