Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (65/84) > >>

Albert Ahornchen:
Pan Kosiner zavolal si notáře, že prý bude dělat testament. Každému dobročinnému spolku odkazuje po sto tisíci Kč, a každý synovec a neteř má dostati pět set tisíc Kč.   "Což jste tak bohat?" táže se notář. "To ne, ale ať se vidí, že mám dobrou vůli .

martindeporres:
Děti jsou s tatínkem do ZOO a ptají se: " Tati, proč na nás ta gorila za sklem tak divně kouká?" " Tiše děti, jsme teprve u pokladny!"

Albert Ahornchen:
Hele táto, řekne Sára svému muži Kohnovi, musíme dceři do pokoje pořídit rolety.
Večer když se svlíká, Roubíček odnaproti ji okukuje.
Ale Sáro, to chce rozum, jaképak rolety, vyměníte si pokoje a rolety bude kupovat Roubíček.

Albert Ahornchen:
V synagoze se vedle sebe modlí Lederer v hezkém novém kožíšku a Kohn ve starším ošumělém kabátu.
Lederer prosí: "Bože, dej, ať udělám kšeft za 10.000 $."
Vedle něj Kohn: "... dej, ať udělám kšeft za 5$."
A tak to jde dokola.
Po chvíli Lederer vstane, sáhne do portmonky, vyndá pět dolarů a podává je Kohnovi: "Vezmou si to, Kohn, a nerozptylujou mi Hospodina."

Tamar:
Rabín, kantor a představený synagogy jeli na konferenci.  Cestou byli uneseni.
Únosci okamžitě požadovali všechny jejich peníze a šperky. Když zjistili, že oběti žádné nemají, lupiči prohlásili, že okamžitě po tom, co jim splní poslední přání, budou zastřeleni.

"Moje poslední přání," začal rabín, je pronést fascinující, složité, dlouhé kázání, jaké jsem vždycky chtěl, ale nikdy jsem to nedokázal." 
"Vašemu přání vyhovíme," odpověděli únosci.
"Moje poslední přání," řekl kantor, "je krásně zazpívat  píseň v jemenském stylu - jedna z mých vlastních skladeb trvá dvě hodiny. Nikdy jsem neměl možnost ji zpívat."
"OK, budete smět zpívat... a vaše poslední přání?" zeptali se představeného synagogy.
"Prosím vás, zastřelte mě hned!"

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi