Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (59/84) > >>

martindeporres:
Jak zůstat v dnešním světě naživu (podle Rabbi Moshe Edelmana, díky Hanele):
1. Vyvarujte se jízdy automobilem: způsobuje 20 % všech smrtelných nehod.
2. Nezůstávejte doma, neboť zde se odehrává 17 % všech neštěstí (to už je dohromady 37%).
3. Nechoďte po městských chodnících: 14 % všech nehod se stává chodcům (to už je 51%).
4. Nelétejte letadly, necestujte vlakem, neplujte po vodě: 16 % smrtelných nehod se týká těchto tří druhů přepravy (to už máme 67%).
5. Ze zbývajících 33% se 32% úmrtí stává v nemocnicích: obejděte je velkým obloukem.
6. Jistě rádi uslyšíte, že pouze 0,01 % lidí umírá v synagoze, a to je ještě podmíněno předchozími zdravotními problémy. Je potom jen logické konstatovat že v jakémkoliv okamžiku a místě je synagóga tím nejbezpečnějším místem.
7. Studium Tóry je však dokonce ještě bezpečnější! Historicky je počet úmrtí tak nízký, že se tyto případy vůbec neregistrují. Takže, ve jménu bezpečí a dlouhověkosti, upalujte do šúlu tak často jak je to jen možné, především na hodiny Talmud-Tóry! Tak se vám snad podaří zůstat naživu.

...

martindeporres:
Dva epitafy na hřbitově v Kramsachu v Tirolích:

Hier ruht Konrad Bauer. 27 Jahre lebte er als Mensch, 38 Jahre lebte er als Ehe.

Hier ruht mein lieber Artzt Herr Grimm und alle, die er heilte, neben ihm.

kjan:
Třeba neuškodí jeden "křesťanský".
Čtyři jeptišky letěly letadlem, letadlo se zřítilo, žádná nepřežila a jejich duše přiletěly k nebeské bráně, kde je už očekával sv. Petr.
"Tak sestry, jak jste na tom byli s muži, během té vaší pouti po světě ?"
"No, sv. Petře, já jsem to jednou viděla."
"Dobře sestro, umyj si oči tady ve svěcené vodě a můžeš pokračovat do nebe."
"A co ty, sestro ?" "Já jsem si na to dokonce jednou sáhla."
"Tak si sestro tady umyj ruce ve svěcené vodě a můžeš jít do nebe."
Vtom poslední jeptiška se tlačí dopředu a sv. Petr jí říká:
"ale sestro, nač ten spěch, na všechny se přece dostane !"
"No jo, jenže já bych si nedříve raději vykloktala, než si tamta do toho sedne."  ;D

martindeporres:
Na podobné téma: 4 ženy zahynou při nehodě. U brány jim Petr povídá: " Která jste nebyla nikdy svému muži nevěrná, do nebe,  ostatní do pekla. Jedna jde dál, 3 se otáčejí a jdou do  pekla. Petr za nimi volá: "Tu hluchou vezměte s sebou."

Tamar:
Kohn s Roubíčkem ve vězení. Kohn sedí na pryčně, Roubíček přechází po cele. A Kohn nevrle povídá: "Roubíček, jestli si myslej, že když choděj, že neseděj, tak se sakra mejlej."

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi