Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (57/84) > >>

Eva:
to by naozaj bol vtip keby som od Vas nasla inu odpoved

Vader:
Klid Magdo, necham toho lackovce odpovedet na otazky k jeho postum, ale vidim to na dozivotni ban jeste dnes. S krupany a troglodyty se nema cenu bavit. Chtel jsem mu dat ban hned, ale uvidime, co jeho prodlouzena micha vygeneruje za odpovedi.

gvodrazka:
Velmi zlomyslná anekdota z Jewlarious.com

Mistr Goldstein vyhrál v soutěži o provedení výtvarné výzdoby místního katolického kostela a kláštera. Po několika dnech jeho práce si ho matka představená zavolala do své kanceláře.
„Mistře Goldsteine“ řekla „chtěla bych vám vytknout tři věci v souvislosti s prováděním vaší výzdoby:
ad primum – prosím, sundávejte si z hlavy svůj malířský baret při vstupu do kaple;
ad secundum – prosím, nevymývejte si své štětce v kropence na svěcenou vodu;
ad tercium – přestaňte mi hergot říkat matko Šapirová!“

martindeporres:
na podobné téma: Novopečený kněz měl první mši. Byl celý nervozní a tak mu starý farář poradil. " Jdi do sakristie a tak si dej deci vína, ona ta nervozita z tebe spadne. Já si sednu do první řady a budu tě sledovat." Po mši se ho mladý ptá, jak to zvládl. Starý povídá: " Celkem dobrý, ale mělo to pár chyb. Toho vína jsi měl vypít decilitr a ne litr. Na kazatelnu se leze po dvou a ne po čtyřech.  Tři božské osoby jsou  otec syn a duch svatý, ne fotr,kluk a strašidlo. Hříšníky posíláme do pekla a ne do míst, kde záda ztrácí slušnou pověst. Ježíše ukřižovali Římani, ne komunisti.  Lidé se propouští se slovy  jděte ve jménu páně, ne mazejte domů. A na konci modliteb se říká  amen, ne  á šmytec.

Samuel:
Tak zase změníme téma  :)

Moritz a Benjamin jsou partnery v účetní firmě. Jednou ráno přijde Moritz do kanceláře za Benjaminem a povídá: "Benny, povídá se ve firmě, že máš nějakou aférku s naší novou recepční Betty. Je to pravda ?"
- Jo, to je pravda, povídá Benny. Vzal jsem ji včera večer do Ritzu a musím ti říct, že je v posteli opravdu mnohem lepší než má žena.
- OK, směje se Moritz, ale zkus příště, aby si o tvých avantýrách nepovídali všichni naši zaměstnanci.
O měsíc později přijde Benny do kanceláře k Moritzovi.
- Poslechni, kamaráde, ve firmě se povídá, že máš tentokrát ty něco s naší Betty.
- Jo, to je fakt, povídá Moritz. A musím ti dát za pravdu, Betty je v posteli opravdu mnohem lepší než tvá žena.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi