Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (49/84) > >>

BaF400:
V jaké tónině troubily polnice u Jericha?

Přece d-moll, neboť šlo o demolici.

BaF400:
Starého Kohna srazí před kostelem auto. Vyběhne kněz, poklekne u něj a ptá se:
"Synu, věříš v Boha Otce Všemohoucího, Syna a Ducha Svatého?"
Kohn otevře oči: "Já tu umírám a oni mi dávají blbé hádanky."

BaF400:
Pan Roubíček se prochází po Karlově náměstí v Praze. Jde kolem obchodu se zeleninou a vidí na ceduli nápis:"Židům brambory neprodáváme." Okamžitě vtrhne do obchodu a nechá si zavolat vedoucího. K jeho úžasu to tam vede pan Kohn.
Roubíček vyhrkne:" Kohn, to oni nechali napsat na ceduli Židům brambory neprodáváme?"
Kohn se pohotově ohradí: "Roubíček, viděli oni ty brambory?"

BaF400:
Kohn se ptá Roubíčka: "Tak jak to jde?"
Roubíček: "Nic moc. Piju starý víno, jím plesnivý sýr a mám auto bez střechy...."

Míla:
Vystěhovává se Roubíček ze Sovětského svazu a na hranicích se ho celník ptá :" Co to je ?" "To se ptají špatně", povídá Roubíčel, "měli by se spíš zeptat, kdo to je ." "To je Lenin! Zachránce proletářů celého světa. Dobře můžete jet". Na Izraelských hranicích celníci zase v kufru najdou bustu a  ptají se : "Co to je?" Roubíček opět odpoví " To se ptáte špatně, měli by se spíš ptát kdo to je ?"  "To je Lenin, ten,šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby. Dobře, můžete jet." Roubíček přijede ke svým příbuzným a vybaluje kufr. Jeho synovec přijde a ptá se :"Kdo to je?" "Spatně se ptáš synovče, musíš se zeptat co to je ! To je pět kilo čistého zlata !"

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi