Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Scooolie:
NinJew
A silent, stealthy, jewish assassin. Skilled in jew-fu and the art of throwing stars of David.
Scooolie:
Gefilte Fish
Like those Christian fish symbols ? Not a problem.Now you can have the same funky fish,without loosing your Jewish pride.
I survived a Jewish Mother
Jewish Mother is an unstoppable force of nature that will feed you, pamper you, and pester you at the slightest provocation.
Gaza Strip-Club
Gaza strip club is a center of sexual unrest and confrontation between Israeli and Palestinian Strippers.
A mnoho dalších zde - https://www.cafepress.com/www_jtshirt_com
zoom:
Ptá se malý Ari tatínka, plukovníka IDF: "Tatínku, proč starý jogurt zezelená?" Tatínek:" To si mírumilovné bílé bakterie po nějakém čase obléknou maskáče a jdou vést bakteriologickou válku."
Tamar:
:D
Sobota odpoledne, Roubíček klečí na podlaze synagogy, trhá si vousy a naříká: "Pane Bože, vidíš jaký jsem chudák, děti hladoví, Sára se se mnou hádá, obchod nejde, nech mne vyhrát v loterii..
Nic.. Pán Bůh neodpovídá. Roubíček chodí pravidelně do shromáždění, a neustále opakuje své nářky. Až takhle jednou, zrovna uprostřed Roubíčkova nářku se otevře chrámová střecha, dovnitř nakoukne Pán Bůh a povídá: "Roubíček, budou tak laskav, vyjdou mi na půl cesty vstříc a koupí si alespoň ten los?!"
menagen:
Jeden nepřeložitelný:
"Der junge Cohn hat sich Aschermittwoch taufen lassen."
"Ein komischer Name..."
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi