Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Pepino65:
--- Citace: Míla kdy 11. Října 2008, 20:54:24 ---Vážení, chtěla jsem vám poslat vtip, jsem tak naštvaná, že nic nenapíši. Mě příjde záznam o vtipu a pak jsem jen host. Já jsem už stará ženská a mě trvalo 2 dny než jsem se zase k vám propracovala. Příští čtvrtek odjíždím s dětmi zachráněnými vlaky do Vídně na 3 dny. Prosím, už mě nevyhazujte, jako hosta. Míla Kotšmídová, Kotsmidova@volny.cz. Nestydím se za své názory a jsou úplně na jedné straně na Eretz.
--- Ukončit citaci ---
Moc tomu nerozumím paní Mílo.
Nevím jestli to chápu správně, ale vy nemáte nastaveno automatické přihlášení při každé návštěvě, tudíž jestliže se nepřihlásíte, tak jste uvedena jako host? Hosté na forech zpravidla nemají přístup k psaní příspěvků. Myslím, že Vás admin ani nikdo jiný nevyhazuje, ale popište problém jestli chcete tak přes SZ, zkusíme ho vyřešit. ;)
Vader:
--- Citace: Míla kdy 11. Října 2008, 20:54:24 ---Vážení, chtěla jsem vám poslat vtip, jsem tak naštvaná, že nic nenapíši. Mě příjde záznam o vtipu a pak jsem jen host. Já jsem už stará ženská a mě trvalo 2 dny než jsem se zase k vám propracovala. Příští čtvrtek odjíždím s dětmi zachráněnými vlaky do Vídně na 3 dny. Prosím, už mě nevyhazujte, jako hosta. Míla Kotšmídová, Kotsmidova@volny.cz. Nestydím se za své názory a jsou úplně na jedné straně na Eretz.
--- Ukončit citaci ---
Mila Milo, mame vas tu vsichni radi, ale opravdu zhola netusim, o cem to pisete. Poslete mi, prosim, PM nebo mail na vader@eretz.cz . Urcite nedorozumeni vyresime.
Míla:
Prostě mám automatické nastavení. To jsem nedělala já,protože tomu vůbec nerozumím. Na mém mailíku bylo odpověd vtipy, tak jsem to přehodila na Komunitu, že zase něco napíši a tam jsem byla jako host aq nemohla jsem se dostat, protože jsem si nepamatovala vůbec nic. Já nevím, jak je to možné.. Zdravím a přeji krásný den. Míla
Míla:
Jste hodní, teď se vám všem odměním vtipem a díky.
" Věř mi Klein, já už jsem teďka jako ten Job. O peníze jsem přišel, kluk se dal pokřtít, auto mi zabavili, žena mi utekla. Může se mi stát něco horšího ?" " Může. Žena se Ti také může vrátit!" Zdraví Míla
Jicchak:
Ten člověk je zrovna tak sprostý jako paranoidní, jinak se udivuji slyšet že někdy někdo potkal někoho tak sprostého, přeji Vám pěkný slušný den. My si také můžeme zaspívat dám Vám zajímaví odkaz.
https://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=516&catId=5035
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi