Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (37/84) > >>

petahyah:
Bůh diktuje na hoře Sinai Mošemu Toru.

NEBUDEŠ VAŘIT KŮZLE V MLÉCE SVÉ MATKY!
Aha, to znamená, že nemáme míchat mléčné výrobky s masem??? na to Moše

JEŠTĚ JEDNOU MOŠE!!!NEBUDEŠ VAŘIT KŮZLE V MLÉCE SVÉ MATKY!
Aha tak to tedy znamená, že máme používat oddělené nádobí na mléko a maso???? na to Moše

MOŠE!!!ŘÍKAL JSEM NEBUDEŠ VAŘIT KŮZLE V MLÉCE SVÉ MATKY!
Jasně, teď to chápu! Nemáme jíst kuře z mléčnými výrobky????? na to Moše

MOŠE!!!!!!ALE CO SE BUDU ROZČILOVAT, DĚLEJ SI TO JAK CHCEŠ!!!! ;D

gvodrazka:
 ;) Novinky z Jewlarious:

Arje a Dvojra, mladý religiózní pár, čekají své první dítě. Na Dvojru přijdou kontrakce zrovna na šabes, musí se volat taxi do nemocnice a aby nebylo porušení šabesu tak hrozné, trvá se na tom, aby taxikář nebyl žid. Taxi je vzápětí stand by, ale hned když nastoupí oba dva do taxíku, z mikrofonu od dispečera se ozve: "Hej, tak už vezeš ty dva antisemity…?"
...................

Na šabes se po dlouhé době setkají dva staří kamarádi, Šlomo a Moše.
Šlomo povídá: "Lidé říkají, že nechodíš do synagogy – je to pravda? To už vůbec nevěříš v B“h?“
Moše se zatváří nepříjemně, ale nic neřekne a honem se baví o něčem jiném…
Příští den ráno se potkají v parku na lavičce a Šlomo se honem ptá: "Moše musíš mi to říci, Ty už jsi přestal věřit v B“h?
Moše rychle odsekne: „Jo. Na tvoji přímou otázku přímá odpověď – nevěřím.“
Šlomo se ptá: „Tak proč jsi  mi to nemohl říci včera?“
Moše se zděsí: „O šabesu? B“h chraň!!“

:)
gv

geršom:
Doufám, že se nikoho nedotknu   ;)

Varšava vánoce, rok 1943. Dva podnapilý mladíci z Hitler Jungend se procházejí ulicemi a náhle uvidí jít Poláka, který je v zadumání mine. Hned k němu přiskočí a křičí na něj, „ty neumíš pořádně pozdravit když jde kolem panská rasa co?“ a začnou ho mlátit.

Z vedlejšího domu vyjde důstojník wehrmachtu a jat vánoční atmosférou, přejde ulici a mladíkům začne domlouvat. „chlapci, chlapci proč děláte takové věci zrovna na Vánoce? Uvědomte si že i když je to jen Polák, je to přeci jen člověk a má svou důstojnost a hodnotu. Kdoví co z něj jednou může být?

„Co by z takového untrmench mohlo být prosím Vás“ utrhne se jeden z mladíků.

„To nikdy nemůžeš vědět“ odpoví důstojník, zvedne oči od chodníku a všimne se, že stojí před kostelem kam proudí davy lidí na Půlnoční.

„Třeba tu mlátíte příštího papeže“, povídá jim za okamžik.

„Tak jestli z tohohle tady bude Papež, tak já to budu dělat po něm“. Ušklíbne se na to mladík.

hezký den

geršom

Míla:
Vážení, chtěla jsem vám poslat vtip, jsem tak naštvaná, že nic nenapíši. Mě příjde záznam o vtipu a pak jsem jen host. Já jsem už stará ženská a mě trvalo 2 dny než jsem se zase k vám propracovala. Příští čtvrtek odjíždím s dětmi zachráněnými vlaky do Vídně na 3 dny. Prosím, už mě nevyhazujte, jako hosta. Míla Kotšmídová, Kotsmidova@volny.cz. Nestydím se za své názory a jsou úplně na jedné straně na Eretz.

Míla:
A ještě Lajla Tov. Míla

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi