Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (36/84) > >>

petahyah:
Syrská stíhačka vážnou má závažnou poruchu a potřebuje nouzově přistát, problém je, že se jedná o let v době ramadánu. Syrský pilot zkouší kontaktovat nejbližší vojenská letiště v Libanonu, Sýrii i Jordánsku, nikdo se mu neozývá, zkouší všelijaké nouzové civilní frekvence a nic,…až najednou uslyší šum a hlas – tady izraelská vojenská základna Hacor, můžeme vám nějak pomoci? Syrský pilot je v šoku a odpovídá – Nerozuměl jsem, můžete opakovat zprávu?! - tady izraelská vojenská základna Hacor, můžeme vám nějak pomoci? Syrský pilot: - tady je pilot Al Kuvat al-Džavija al Arabija as-Sourija (Syrského vojenského letectva), mám závažnou poruchu na svém MiG 21, nejsem si jistý jestli mi právě VY můžete pomoct?! Základna Hacor – No problém kamaráde, jsem si jistej, že právě já ti můžu pomoct, opakuj po mě JITGADAL ve-JITKADAŠ ………. ;D

gvodrazka:
 :)
Samueli, jen ať se Jacob nevymlouvá ;D ... tohle je výmluva, tak leda pro manželku ;D

Pištěl jsem 5 minut v křížkovaném C, když jsem si to představil v reálu...  ;D
Opět jste potěšil mé staré srdce. ;)

Gut šabes.
 :)
gv

Míla:
 ;DSamuel a Pytahyah mě fakt dostali. Škoda, že já nic nevím. Ale nemůžeme všichni vědět všechno. Zdraví Míla >:D

geršom:
Tak taky pár před šábesem:

Německo třicátá léta.

V Berlíně na ulici potkává mladý příslušník SA starého rabína. S velkým gustem k němu doběhne, postaví se přímo před něj a zařve mu rovnou do obličeje " Sviněěěě". Rabin zvedne hlavu, usměje se a opáčí " těší mě Epstein"

Kohn jede se Sárou vlakem do Pardubic. Sedí ve vlaku proti sobě, dívají se z okna a mlčí. Asi po hodině říká najednou Kohn Sáře.

"poslouchaj Sara, jdou si sednou ke mě"

Sara se celá zatetelí přisedne a laškovně, jako zamlada špitne Kohnovi do ucha " co tak najednou Kohn?"

"Už jsem se na tebe nemohl dívat" zabručí otráveně Kohn.

krásný den

geršom

Samuel:
Milá Mílo, já jich také tolik neznám :)

Yitzhak se vrátí ze měsíční obchodní cesty domů a zjistí, že mu jeho žena Betsy byla celou dobu nevěrná.
“Kdo to byl ?” křičí na Betsy. “Že to byl ten bastard Sam ?
“Ne,” pípne Betsy, “nebyl to Sam.”
“Tak to byl Abe, ten degenerovaný ksindl ?”
“Ne, ten to skutečně nebyl, věř mi.”
“Tedy to musel být ten slizký hnusák Moshe.”
“Ne, s Moshem já opravdu nic nemám.”
Yitzhak se již ani ovládnout nemůže a tlak mu prudce letí nahoru.
“To snad není možné, to ti snad ani není dobrý žádný z mých přátel ?”

Sharon je 18 let a je to skutečná kráska. Ráda by si koupila novou hezkou noční košilku a tak zajde do módního butiku na hlavní třídě.
“Mohu si prosím vyzkoušet tu noční košilku ve výloze?” ptá se Bennyho, majitele butiku.
“Ale jistě, jen jděte,” pokrčí Benny rameny, “třeba to bude dobré pro obchod”.

Jacob si vyjede na své drahé jachtě, ale dostane se do těžkostí a musí volat radiem záchranu. Operátor potřebuje přesnější informace a volá: “Jaká je vaše pozice? Opakuji, jaká je vaše pozice?”
“Moje pozice ? Děkuji za optání, nestěžuji si. Jsem starším společníkem ve středně velké, dobře zavedené advokátní kanceláři v Londýně.”

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi