Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (35/84) > >>

Samuel:
Isaac Rokenson je čerstvý rekrut v britské armádě. První den při nástupu se před ním zastaví důstojník a zařve: "Jak se jemnuješ."
"Isaac Rokenson," odpoví Isaac.
Důstojník zčervená a zařve: Když mluvíš s důstojníkem, musíš používat "Sir". Tak novu, jak se jmenuješ ?"
"Sir Isaac Rokenson".

Shlomo a Sidney jdou po ulici a najednou se proti nim vynoří skupina opilých, hulákajících nácků.
“Sidney," povídá Shlomo, "já ti dlužím £500, že jo?”
“Jo, asi půl roku” odpoví Sidney.
Tak jo,” povídá Shlomo, “na, tady ti je vracím.”

gvodrazka:
New from Jewlarious:

Davy medituje s b"h o své manželce: " Ó b"h, proč jsi ji stvořil tak dobrosrdečnou?
"Abys ji mohl milovat, synu."
"...proč jsi ji stvořil tak atraktivní...?"
"... proč jsi učinil, že je tak dobrá kuchařka...?"
Davy tiše přemýšlí a potom vyhrkne: " Víš, b"h, nechci být nevděčný nebo tak něco, ale ... proč jsi ji stvořil tak, mírně řečeno... neinteligentní?"
"Aby tě mohla milovat, synu."

Gut šabes :)

gv

Samuel:
Tak ještě jeden před šábesem :)

Moricovi je 60 a rozhodne se dojít na celkovou prohlídku k svému doktorovi. Ten ho prohlédne, udělá testy a povídá: "Moric, ty jsi úplně v pořádku. Nenašel jsem, že bys měl nějaký problém. Ty tady můžeš být do sta. Mimochodem, kolik bylo otci, když umřel ?
- Říkal jsem snad, že umřel ?
- A jak je tedy starý a je stále aktivní ?
- Jo, je mu 83, běhá a každý týden chodí tancovat
Doktor je velmi překvapený.
- A v kolika tedy zemřel tvůj děda, Morici ?
- Říkal jsem snad, že umřel ?
Doktor je již zcela perplex.
- Já myslel, žes mi říkal, že ti je 60 a tvúj otec i děda jsou stále naživu ? A je děda také ještě aktivní ?
- Dvakrát týdne chodí plavat a každou neděli zahraje 18 jamek na golfu bez ohledu na počasí. Ale nejen to. Je mu 107 a příští měsíc se žení.
- Jestli je mu 107, proč pro všechno na světě by se měl chtít ženit ?
- Říkal jsem snad, že chce ? On musí.

gvodrazka:
Poslední štyk z Jewlarious:

Osmiletá Melissa je poněkud zvědavá a jde se zeptat matky.
„Přemýšlela jsem o nás lidech a nemohu přijít na to, kdy jsme se objevili na zemi?“
Matka jí přívětivě a stručně nastíní genezi, počínaje Adamem a Evou.
Druhý den jde Melissa se stejnou otázkou za svým otcem.
Otec jí nastíní vědeckou tezi o evoluci opice v člověka.
Třetí den jde Melissa opět za matkou a chce si vyjasnit rozpor v odpovědích.
Matka se shovívavě usměje: „Melisso, odpověď je jednoduchá – já jsem mluvila o své rodině a otec o své…“

gv

Samuel:
Rabi Levy a rabi Landau diskutují takhle jednou o tom, jak rychle klesá morálka v západní civilizaci.
“Jo jo, já jsem skutečně nespal se svou ženou před svatbou.” povídá rabi Levy, “A co vy?”
“Já si nejsem jistý,” říká rabi Landau, “jak se jmenovala dívčím jménem?”

Omlouvám se za část vtipu ponechanou v angličtině, jinak to nejde :)
Jacob se ubytuje v hotelu v Londýně a rozhodne se zavolat příteli. Vytočí operátora a lámanou angličtinou s těžkým jidiš akcentem říká, že by si přál 266418.
O deset minut později někdo klepe na dveře. Otevře a za dveřmi stojí dvě velmi sexy dívky. Jedna z nich se ptá: “Byl jste to vy, kdo si přál two shikses for one night?”

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi