Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Samuel:
Lea leží v komatu v nemocnici a Mojše za ní chodí každý den.
Jednoho dne se Lea probudí, otevře oči, podívá se na muže a povídá:
- Víš co, Mojše ? Ty jsi byl se mnou ve všech mých zlých časech.
- Když jsem vyhořela v mé kariéře, byl jsi zde a podržel mně.
- Když mi zbankrotoval můj salon, zase jsi stál za mnou.
- Když jsem zničila auto, opět jsi stál na mé straně.
- Když nám zemřel náš drahý Jonathan, stál jsi kde jinde než při mně.
- Když se mi začalo zhoršovat zdraví, zas jsi byl zde se mnou.
- Víš co ?
- Copak, drahá ? Usmívá se Mojše na Leu se zjihlým srdcem.
- Já si myslím, že mi nosíš smůlu.
Samuel:
Betty zajde k zubaři a ptá se, na kolik by vyšlo vytržení bolavého zubu.
- To Vás přijde na 100 dolarů Betty.
- To je hrozně moc, nešlo by to nějak levněji, smlouvá Betty.
- No, mohl bych něco málo ušetřit na levnější anestézii, pak by to stálo 80 dolarů.
- Pořád se mi to zdá moc, lamentuje Betty.
- Když vynechám úplně anestézii a jen tak zub vytrhnu kleštěmi, mohu to udělat za 50 dolarů, říká již mírně otrávený zubař.
- Doktore, slevte ještě něco, vždyť k Vám chodíme tak dlouho, naléhá Betty.
- Dobře. Tak bez anestézie a zub vytrhne můj praktikant v rámci praxe, starými kleštěmi, aby mi nezničil mé nové. Pak to bude za 20 dolarů.
- Skvělé, doktore, já věděla, že se dohodneme. Tak prosím objednejte Mojšeho hned na příští čtvrtek.
Samuel:
Mladá matka vypravuje svého synka první den do školy.
- Ať máš krásný den, moje bůbele.
- Buď na sebe opatrný a mysli na maminku, zlatíčko.
- Zpátky se dej přímo autobusem domů, drahoušku.
- Maminka te moc miluje, děťátko moje.
Při návratu již matka netrpělivě čeká synka u autobusu.
- Tak co jsi se dnes naučil, miláčku.
- Já se dnes naučil, že se jmenuji David.
gvodrazka:
;D
David "retarda" je třída! :D
Jewlarious je bezedný a tak znovu nabírám pár štyků:
Šlomo nakupuje v supermarketu, když tu náhle uvidí o kus dál Afroameričanku, jak říká svému dítěti: „ Jasone, dej zpátky do regálu ty Snickers – není to košer!“
Šlomo se rozzáří a naplněn zvědavostí se zeptá té dobré ženy: „Sorry, madame, vy ráčíte být židovka?“
„Ne, proč?“
„Tak proč jste se zmiňovala o košer?“
„Proč? Řeknu vám proč. Protože jsem viděla jak všechny židovské mámy tohle říkají svým dětem a funguje to. Tak jsem se rozhodla zkusit to taky.“
.....
Jehuda Cvi Windwehr přijíždí jako imigrant na Ellis Island. Ptá se svého přítele: „Jaké bych si měl dát jméno aby znělo americky, ale aby nezapřelo můj původ?“ Přítel mu doporučí: „Sam Cohen, to je dobré americkožidovské jméno.“ Rozdělí se, Jehuda Cvi postupuje ve frontě k imigračnímu úředníkovi a pořád si opakuje: „Sam Cohen, Sam Cohen, Sam Cohen…“
Tak se dostane až k úředníkovi, ten na něj vybafne: „Jméno!?“ Jehuda Cvi se lekne a zapomene na Sama Cohena a zablekotá: „ …šojn fargesen…“ Imigračnímu úředníkovi trochu změkne výraz a přátelsky povídá Jehudovi: „ Vítejte v U.S.A., Seane Fergussone!“
.......
Katolický kněz, protestantský reverend a rabi diskutují o tom, co by si přáli, aby lidé o nich říkali, chodíce kolem otevřené rakve, ve které by byli po smrti obřadně vystaveni.
Kněz povídá: „Přál bych si, aby říkali – to by spravedlivý, čestný a velkorysý člověk..“ a zamáčkne slzu.
Reverend povídá: „Mě by stačilo, kdyby někdo řekl – byl to laskavý, slušný člověk, velmi hodný ke svým farníkům…“ a popotáhne nosem.
A rabi povídá: „ Kdyby tak někdo řekl – koukni, on se hýbe!“
.......
Přátelé nashle...
;)
gv
Samuel:
Moric zemře a Becky na něj všude pěje chválu, že lepšího muže si nemohla přát.
V kavárně povídá své přítelkyni:
Moric, ten vždy myslel na všechno. Než umřel, zavolal si mně k posteli a dal mi tři obálky.
To jsou má tři přání, splň je prosím postupně a já tak dojdu pokoje, říkal mi.
A co bylo v těch obálkách ?, ptá se přítelkyně.
V první bylo 5000USD a “Kup, prosím, krásnou rakev”. Tak jsem koupila nádhernou rakev z mahagonu.
Ve druhé bylo 10000USD a “Uspořádej, prosím, důstojný pohřeb”. Tak jsem vypravila pohřeb, jaký se nevidí, na hostinu objednala všechna oblíbená jídla i jeho starou malt whisky.
A ve třetí bylo 25000USD a “Kup, prosím, krásný kámen”.
Becky natáhne ruku k přítelkyni s nádherným 5ct briliantovým prstenem.
No, řekni, není krásný.
---
Stal se zázrak a v Israeli se objevil unikátní talent sjezdového lyžování. Abraham Levi je tak dobrý, že se začíná uvažovat o úspěchu nejvyšším na Olympijských hrách ve slalomu.
Je tady den závodu, s výpravou je v prostoru cíle i dav israelských fanoušků. Po prvním kole vede Abraham a dav již pomalu začíná slavit.
Druhé kolo a dojíždějí největší konkurenti israelského lyžaře. Němec 60,5, Švýcar 60,8, Francouz 60,1, Rakušan 59,9.
Vše v cíli s napětím čeká na poslední jízdu vedoucího závodníka. Čas běží, a po zhruba pěti minutách přijede Abraham. Práskne o zem hůlkami i lyžemi a vztekle povídá trenérovi.
Nějakej bastard přidělal na každou bránu mezuzu ...
---
Srazí se auta rabiho Blooma a katolického kněze otce Michaela. Obě auta jsou na šrot, ale jako zázrakem se ani jednomu nic nestane.
Otec Michael přijde k rabimu a říká:
Rabi, B-h asi chtěl, abychom se takto sešli a tím zázrakem nám chce říct, že máme skončit naše rozepře a dál být jen přátelé.
Rabi se dívá do svého vozu, vytáhne láhev vína a povídá:
Otče, máte asi pravdu, podívejte auto zničené a láhev nepoškozená. To je určitě znamení, že si na naše budoucí přátelství máme připít.
Otevře láhev a podá ji otci Michaelovi. Ten si zhluboka připije a podává zpět láhev rabimu. Rabi láhev zašpuntuje a strčí zpět do zbytku svého auta.
To si se mnou ani nepřipijete, ptá se otec Michael.
Já myslím, že teď je čas počkat na policisty, odvětí rabi.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi