Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Vtipy

<< < (25/84) > >>

gvodrazka:
 ;D

Řekli naši moudří:   (podle websitu Jakoba Richmana)

Když na party nudím hosty, myslí si, že je to jejich vina.
Henry Kissinger

Blíží se doba, kdy se nebude zamezovat nošení talitu a kipe člověku v Bílém domě, ledaže by to byl žid.
Jules Farber

Je tak lehké být moudrý. Myslíte na to, jak řeknete něco hloupého a prostě to neřeknete.
Sam Levenson

Nechci kolem sebe žádné yes-many. Vždycky chci po všech, aby mi řekli pravdu, i kdyby je to mělo stát flek.
Samuel Goldwyn

Mám dost peněz na to, abych pro zbytek života nemusel nic kupovat.
Jackie Mason

Bankrot je legální postup, při kterém si dáte peníze do zadní kapsy u kalhot a věřitelům dáte kabát a sako.
Samuel Goldwyn

5768 - rok podle židovského kalendáře
4705 - rok podle čínského kalendáře
- rozdíl 1063 let značí, kolik let žili židé bez čínských specialit.

Nedívejte se pořád na hodinky, kolik je hodin - raději dělejte to, co dělají: pořád jděte.
Sam Levenson

Jestliže vás zastihne smrt ve výtahu, ujistěte se, že jste stiskli tlačítko „Nahoru“.
Sam Levenson

Šílenství je dědičné – dostanete ho ze svých dětí.
Sam Levenson

Musíte platit za své hříchy. Jestliže jste už platili, toto oznámení považujte za bezpředmětné.
Sam Levenson

:)
gv

gvodrazka:
 :)
... a dokončení aforismů od Sama Levensona:

Jedině bestie může plakat nad neštěstím svých dětí – to jen menš lká nad osudem dětí celého lidstva.

Štěstí je vedlejší produkt – nemůžete si ho pořídit samotné.

Připouštím, že moje manželka je otevřená – ale komu?

Přestávám odkládat věci - začínám zítra!

Chcete-li vědět, jak s vámi bude jednat vaše dívka po svatbě, poslouchejte, jak mluví se svým mladším bráškou.

Zkuste být jen šťastný – neštěstí začíná právě s chtěním být šťastnější.

Neuvoď nás v pokušení – jen nám řekni kde je, a my už si ho najdeme.

Někde na této zeměkouli, každých 10 vteřin, se objeví rodící žena. Najděte ji a zastavte ji!

Důvod, proč prarodiče a vnoučata vycházejí spolu tak dobře, je ten, že mají společného nepřítele.

Nejjednoduší hračkou, kterou dokáže úplně nejdříve ovládnout malé dítě, je prarodič.

Neměli bychom dovolovat stahování modliteb ze škol – pro mnohé z nás je modlitba jedinou cestou jak prolézt.

Když jsem byl malý kluk, musel jsem dělat co chtěl otec. Teď zase musím dělat co chce můj kluk. Můj problém je, kdy budu moci dělat co chci já?

Musíme se učit z chyb těch ostatních. Nemůžeme pravděpodobně žít tak dlouho, abychom je stihli všechny udělat sami.

Jestliže se vaše manželka hodlá učit v autoškole – nestůjte jí v cestě.

pa ;)
gv

Pepino65:
Některé nejen vtipné, ale i poučné.

Vader:
O Jom Kipur potka rabin na ulici clovicka ze sve obce, kterak chroupa smazene kuratko z fast foodu.
Rabi se ho pta "Ale Samueli, ty jsi asi zapomnel, jaky je ndnes den, ze ?"
Samuel na to "Ne rabi, vim ze je Jom Kipur"
Rabi - "Tak jsi nemocny, protoze jis, ze ?
Samuel - "Kdepak, jsem zdravy jako rybka, jen jsem dostal hrozny hlad"
Rabi pozvedne hlavu a ruce k nebesum a zvola "Vsemohouci Pane sveta, jak pravdomluvny narod sis vyvolil, radeji se prizna, nez by zhresil lzi."

Samuel:
Přidám ještě jeden, možná více známý výrok Sama Levensona.

- Když jsem měl páté narozeniny, otec mi položil ruku kolem ramen a povídá: "Pamatuj, synku, pokud budeš kdykoli potřebovat pomocnou ruku, vždy jednu najdeš na konci své paže."

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi