Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Vtipy
Tiferet:
Tak cca po 2000 letech se vraci znovu na zem Jezis a jde obhlidnout,zda lide jsou verni evangeliu a zda ho dobre znaji po celem svete. Navstivi americany ale nikdo ho uz nezna,navstivi tedy rusy ale ani tam ho nikdo nezna,v Cechach nikdo,po cele Evrope nikdo atd; az tedy naposledy zajde do Izraele a zrovna se zastavi u Kohnu a zaboucha na dvere. Otevre Sara,sotva ho uvidi,otoci hlavu zpet do domu a vola;"Kohn,podaj hrebiky,uz je tady zase!"
e.weissova@centrum.cz:
Mohu se zeptat,zda soutěž již skončila?Dlouho jste neposlali nikdo žádný vtip. :(
Vader:
Ano, soutez uz zkoncila. Publikovali jsme nejake vtipy, podivame se jestli nejaky nezbyl :)
Jeden hodne vousaty :
Predstavuje Kohn Roubickovi sveho syna Mojseho. Mojse je samy sval, urostly jako anticky atlet. Roubicek se na nej s obdivem podiva, pokyva hlavou a povida "Ten by mohl skaly prodavat."
gvodrazka:
;)
1. Do židovské školy vlítl Rus, rozhodnut rušit vyučování.
Bouřil a křičel: „ Vy židi, vy si myslíte, že jste tak chytrý, tak mi zkuste odpovědět na tohle! Sedm vlaků jede přes Rusko, každý s šestnácti vagony. V každém vagonu je 33 lidí – a teď mi řekněte jak jsem starý - he?“
Nikdo neodpovídá.
Za chvíli vstane takový malý pišer a povídá:
„“Je ti 48.“
Překvapený Rus vyhekne: „He – ano, jak´s to věděl, he?“
Pišer odtuší: „V našem štetlu bydlí jeden chlápek, je mu 24 let, vypadá jako ty, a je to poloviční mešuge.“
2.Tři bratři vystupují z lodi imigrantů do Ameriky na Ellis Island. Imigrační úředník se ptá prvního: „Jméno?“
První odpoví: „Berl.“
Úředník říká: „V Americe musíš mít jméno jako Američan, zapíšu tě jako BUCK!“
Pak se ptá druhého: „Jméno?“
Druhý odpoví: „Chajim.“
Úředník říká: „V Americe musíš mít jméno jako Američan, zapíšu tě jako CHUCK!“
Pak se ptá třetího: „Jméno?“
Třetí odpoví: „Šmerl – a vracím se zpátky do Polska!“
;)Hasta la vista, babies!
gv
e.weissova@centrum.cz:
:)Díky :)
Navigace