Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Liga proti antisemitismu

<< < (15/27) > >>

martindeporres:
Je velice hezké, že jste v odpověď na můj příspěvek použil pouze a jen podmiňovací způsob.  :)  Realita byla naprosto jiná.  A církev (nejen katolická)  si ústy svých představitelů nepřisvojuje právo rozhodovat o spáse těch druhých? :D  A nebránilo si Srbsko v případě Kosova pouze svoje svrchované území? 

eleazar:
Scoolie, Vy byste mě téměř přesvědčil ke konverzi na pravoslaví ;D A to i bez kozácké šavle. :'(

Samuel:

--- Citace: Scooolie kdy 16. Února 2009, 15:43:38 ---...
1) Válku by vyhlásila OSN - tedy oprávněná autorita
...
4) Válka by byla vedena po rezoluci RB OSN a vyhlášení sankcí proti zbytkové Jugoslávii, kterým by se agresor nepodřídil - tedy jako poslední prostředek
...

--- Ukončit citaci ---
Tedy opravdu bych se nechtěl dožít okamžiku, kdy OSN opravdu bude mít takovou možnost válku vyhlásit a sílu ji skutečně realizovat. A pokud si představím složení Rady bezpečnosti OSN a její "nezaujatost", pak nás a Israel před jejími resolucemi ochraňuj B-h.

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy 16. Února 2009, 15:50:59 ---Srbové se v Chorvatsku ani Bosně nikomu nebránili. Tam zcela jednoznačně útočili. V Kosovu se sice bránili teroristům, ale takovým způsobem, že útočili na civilisty, které vyháněli z domovů - zjevně ve snaze vytvořit vylidněné válečné oblasti (tuto taktiku úspěšně uplatnili jiní pravoslavní - Rusové - v Čečensku)
--- Ukončit citaci ---
To prostě není pravda.

--- Citovat ---Podle Vás zřejmě USA či Británie vedly proti Německu a Japonsku genocidní válku a správný křesťan měl sedět doma, hluboce se pohoršovat a demonstrovat za světový mír...
--- Ukončit citaci ---
Ne. Japonsko přepadlo USA a Německo zahájilo válečné akce proti Británii, která vyhlásila válku (nikoli bezdůvodně) pár měsíců před tím. S nebezpečím, které by eventuálně mohl představovat pro Západ Saddám Husajn (kdyby byla pravda to, co o něm "výzvědné služby" lhaly) se to nedá srovnat.

Nemyslím, že tato debata má smysl: Vaše informace zejména ohledně Jugoslávie mají takový biás, že mi to přijde v dnešní době až kuriosní. Ještě kdybyste byl muslim, ale takhle... ::) ???

Scooolie:

--- Citace: martindeporres kdy 16. Února 2009, 16:12:58 ---Je velice hezké, že jste v odpověď na můj příspěvek použil pouze a jen podmiňovací způsob.  :)  Realita byla naprosto jiná.  A církev (nejen katolická)  si ústy svých představitelů nepřisvojuje právo rozhodovat o spáse těch druhých? :D  A nebránilo si Srbsko v případě Kosova pouze svoje svrchované území? 

--- Ukončit citaci ---

A jaký jsem měl použít jiný způsob než podmiňovací, když  to, co jsem kdysi já navrhoval se nikdy nerealizovalo? Realita skutečně byla jiná - Srbové obsadili Krajinu a Východní Slavonii, následně rozbili Bosnu.
Ne. O tom, kdo je spasen rozhoduje jedině Bůh. To, že nějaký kněz se k něčemu vyjadřuje jistě nemusí být nevýznamné, ale ve finále rozhoduje vždy jen On.
Srbsko bránilo své území nepřijatelným způsobem. Možná kdyby to dělalo poprvé, tak by tomu svět jen přihlížel, ale po zkušenostech z etnického vyčištění "srbské Bosny" (Republika srpska) už Srbové prostě ztratili veškerý morální kredit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi