Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Liga proti antisemitismu
Scooolie:
Aha. Já Psa čtu jen občas a popletl jsem si ho s Kovanicem.
analytik:
Kde se stala chyba?
Hlavním faktorem, který dominuje vztah mezi lidmi z různých národů / civilizací / náboženství / ras / atd je ten, že lidé jsou jiní. Vypadají jinak. Myslí jinak. Mají jiné tradice a původ.
Jediným doposud známým řešením při přechodu člověka z jednoho společentsví do druhého je plná integrace, člověk se musí stát normálním dle norem nového společentství, musí myslet jak je v novém společentsví zvykem, musí zapomenout svoje tradice a původ. Dokonce je v některých připadech nutné změnit své původní jméno. Bohužel barvu kůže ale nikdo nezmění!
Plná integrace lidí z jednoho společenství do společentsví se výrazně odlišujíciho znamená, že tito lidé přestanou být členy starého společenství. Plná integrace znamená zrušení velké části myšlenkové struktury nazývané JÁ.
Existují virtuální společenství, jejichž přislušníci se nechtějí integrovat do jakéhokoliv reálného společentsví. Chtějí anebo dokonce musí zůstat jinými, protože integrace by znamenala zánik tohoto virtuálního společenství. Proto je jim dokonce jejich ideology zakázáno se integrovat. Je možné, že pěstováním takového virtuálního společenství se určité vlastnosti neustále třibí. Ale to být jiný znamená, že jejich okolí je po určite době začne nenávidět, a tato nenávist někdy přeroste k fysickému útlaku.
Ale každý člověk má na vybranou : buďto se integruje, anebo setrvá na své jinosti. A hlavně musí přijmout následky sveho rozhodnutí.
zoom:
No to me Neff teda prekvapil, anebo je to tim, ze bydli na Smichove?
analityk:
Dnešná správa dňa:
https://www.sme.sk/c/4291467/romovia-v-gyorskej-zupe-chcu-zalozit-vlastnu-gardu.html
petahyah:
--- Citace: Karels kdy 11. Července 2007, 06:31:22 ---Přátelé,
včera jsem mohl s potěšením sledovat, že Liga proti antisemitismu už zapracovala. Šlo o nějakou poslankyni, která se velice nevybíravým způsobem vyjádřila vůči Romům - dokonce se v hlasové nahrávce přiznává k tomu, že je rasistka. Člověk, který je ve vedoucích funkcích by měl mít i nějaký morální kredit.
--- Ukončit citaci ---
Rómové jsou semité ?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi