Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacista Stwora
Vodník:
--- Citace: Jicchak kdy 6. Května 2008, 22:23:22 ---Opravdu čistě teoreticky, je možné že my v jisraeli nemáme užitek z radaru v Čechách a to proto že v případě jeho vybudování bude volit Irán jiný cíl než Evropu... Nicméně při opravdu schyzofrenickém stavu Iránské vlády i pakliže by moje úvaha vycházela z nejrůznějších údajů a odborných posudků neznamená to nic a nenaznačuje co ti blázni udělají (viz můj článek a zjevení se mahdýho vládě atd.). Jisrael může mít zájem na radaru v Evropě jenom z jediného důvodu= bezpečnost lidstva já osobně jsem pro radar a to sedím tady v Jisraeli.
--- Ukončit citaci ---
No vycházet z toho, že vláda země, která po desetiletí nikoho nenapadla, plánuje hromadnou sebevraždu perského národa, je neméně schizofrenické. Pokud jste pro radar, pořiďte si ho v Israeli! Aspoň vám tam proti těm zběsilým íránským sebevražedníkům poslouží lépe! :P
Vodník:
--- Citace: Jicchak kdy 6. Května 2008, 22:28:02 ---Uznávám, že je teoreticky možné že by antisionismus a antisemitismus mohli být dvě odlišné věci nicméně moje skušenosti především při práci v Lize proti antisemitismu mě přivádí k nározu že prakticky jsou tyto dva proudy totožné
--- Ukončit citaci ---
Totožné to není ani náhodou. Ani kdyby všichni antisionisté byli opravdu antisemity, zůstávají to stále dvě odlišné věci.
--- Citace: Jicchak kdy 6. Května 2008, 22:28:02 ---zrovna jako je možné říci že samice od jelena je jelen tak je možné říci že každý antisionista je antisemitou
--- Ukončit citaci ---
To není dobrý příklad, protože samice a samec téhož druhu je tentýž druh, zatímco antisemitismus a antisionismus jsou dvě odlišné věci.
--- Citace: Jicchak kdy 6. Května 2008, 22:28:02 ---Uvedeného pána z jakéhosi seznamu neznám zrovna jako onen seznam tudíž nemohu posoudit.
--- Ukončit citaci ---
Uvedený pán dostal před pár lety Nobelovku za literaturu. Seznam momentálně není dostupný (resp. nevím kde, několikrát změnil URL)
Scooolie:
--- Citace: Vodník kdy 6. Května 2008, 22:29:13 ---
--- Citace: Jicchak kdy 6. Května 2008, 22:23:22 ---Opravdu čistě teoreticky, je možné že my v jisraeli nemáme užitek z radaru v Čechách a to proto že v případě jeho vybudování bude volit Irán jiný cíl než Evropu... Nicméně při opravdu schyzofrenickém stavu Iránské vlády i pakliže by moje úvaha vycházela z nejrůznějších údajů a odborných posudků neznamená to nic a nenaznačuje co ti blázni udělají (viz můj článek a zjevení se mahdýho vládě atd.). Jisrael může mít zájem na radaru v Evropě jenom z jediného důvodu= bezpečnost lidstva já osobně jsem pro radar a to sedím tady v Jisraeli.
--- Ukončit citaci ---
No vycházet z toho, že vláda země, která po desetiletí nikoho nenapadla, plánuje hromadnou sebevraždu perského národa, je neméně schizofrenické. Pokud jste pro radar, pořiďte si ho v Israeli! Aspoň vám tam proti těm zběsilým íránským sebevražedníkům poslouží lépe! :P
--- Ukončit citaci ---
Já vám nevím. Islámská revoluce vypukla v koncem 70. let a od té doby probíhá až dosud velmi intenzivní "vývoz revoluce" všude, kam to jde. Irák, Libanon, Palestinská autonomie, Bosna (není to chronologicky)...
Jicchak:
Dovoluji si odkázat na svůj článek o Iránské vládě, v jejím programu skutečně sebevražda perského národa je.
https://eretz.cz/content/view/1973/43/
Článek se nachází též na webu paní Tydlitátové a též na mém webu mogen.
Scooolie:
--- Citace: Vodník kdy 6. Května 2008, 22:05:54 ---
--- Citace: Scooolie kdy 6. Května 2008, 19:41:23 ---Nicméně ten článek neútočí na lidi, co jsou proti radaru obecně, ale právě jen na tu zmíněnou iniciativu Ne základnám.
Mám pocit, že jemu leží v žaludku právě někteří ti lidé z iniciativy a ne antiradaristé obecně. Tedy odhaduji, ještě jsem se neptal.
--- Ukončit citaci ---
No víte, tohle poukazování, jak někde nějaká skupina v tom nebo onom politickém křídle má vazby na ty nebo ony zločince vyjde nakonec nastejno, protože paka se najdou všude. Jeho článek posloužil jako vynikající agitka redakci Neviditelného psa, která za radar bojuje u čtenářů od samého počátku. Panu Blausteinovi se ale také nepřímo (a nechtěně?) podařilo - mimo jiné - vyvolat dojem, že na radaru v Česku mají zájem sionisté/Israel, bez ohledu na to, zda to je nebo není pravda.
--- Ukončit citaci ---
A není to spíš tak, že Maxovi leží v žaludku každý, kdo podporuje arabské, resp. islámské teroristy? Já za tou jeho kritikou spíše tuším postup dle hesla "přítel mého nepřítele je můj nepřítel" - nemá rád protiizraelské radikály, takže automaticky nemá rád kohokoliv, kdo s nimi má něco v dobrém společného.
Pro mě je tenhle postoj srozumitelný. A na něčem podobném se shodla i redakce při kritice Paroubka v Sýrii, když se uvedlo (https://eretz.cz/content/view/5166/43/)
Náš zájem v této věci je dán výlučně zaměřením našeho webu a skutečností, že Sýrii, která dlouhodobě podporuje terorismus proti Izraeli a neklid a nestabilitu v Libanonu, navštívil na stranickou návštěvu předseda jedné ze dvou hlavní českých politických stran. Pokud by Jiří Paroubek v čele delegace ČSSD navštívil jinou obdobnou diktaturu (např. Severní Koreu či Kubu), o věc bychom se nezajímali. A naopak pokud by Sýrii navštívil v čele delegace ODS Mirek Topolánek, naše kritika by rozhodně nebyla méně důrazná.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi