Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (19/31) > >>

Vodník:

--- Citace: Scooolie kdy  6. Května 2008, 19:41:23 ---Nicméně ten článek neútočí na lidi, co jsou proti radaru obecně, ale právě jen na tu zmíněnou iniciativu Ne základnám.
Mám pocit, že jemu leží v žaludku právě někteří ti lidé z iniciativy a ne antiradaristé obecně. Tedy odhaduji, ještě jsem se neptal.
--- Ukončit citaci ---
No víte, tohle poukazování, jak někde nějaká skupina v tom nebo onom politickém křídle má vazby na ty nebo ony zločince vyjde nakonec nastejno, protože paka se najdou všude. Jeho článek posloužil jako vynikající agitka redakci Neviditelného psa, která za radar bojuje u čtenářů od samého počátku. Panu Blausteinovi se ale také nepřímo (a nechtěně?) podařilo - mimo jiné - vyvolat dojem, že na radaru v Česku mají zájem sionisté/Israel, bez ohledu na to, zda to je nebo není pravda.

Vader:

--- Citace: Vodník kdy  6. Května 2008, 22:05:54 ---Panu Blausteinovi se ale také nepřímo (a nechtěně?) podařilo - mimo jiné - vyvolat dojem, že na radaru v Česku mají zájem sionisté/Israel, bez ohledu na to, zda to je nebo není pravda.

--- Ukončit citaci ---

Berte to tak - z radaru a protiraketove zakladny muze tezit kdokoliv v akcnim radiu zminenych zarizeni. Tak proc ne i Izrael, stejne jako Italie nebo Svedsko ?

Jicchak:
Opravdu čistě teoreticky, je možné že my v jisraeli nemáme užitek z radaru v Čechách a to proto že v případě jeho vybudování bude volit Irán jiný cíl než Evropu... Nicméně při opravdu schyzofrenickém stavu Iránské vlády i pakliže by moje úvaha vycházela z nejrůznějších údajů a odborných posudků neznamená to nic a nenaznačuje co ti blázni udělají (viz můj článek a zjevení se mahdýho vládě atd.). Jisrael může mít zájem na radaru v Evropě jenom z jediného důvodu= bezpečnost lidstva já osobně jsem pro radar a to sedím tady v Jisraeli.

Vodník:

--- Citace: Vader kdy  6. Května 2008, 22:13:43 ---Berte to tak - z radaru a protiraketove zakladny muze tezit kdokoliv v akcnim radiu zminenych zarizeni. Tak proc ne i Izrael, stejne jako Italie nebo Svedsko ?
--- Ukončit citaci ---
Pokud si vzpomínáte, tak na začátku se vcelku otevřeně tvrdilo, že radar má chránit USA. Nikoli NATO a už vůbec ne ČR, která bude naopak obětována jako evt. cíl. Postupně, jak se handrkovali a handrkovali, začalo NATO z původních protestů přecházet na posici, kterou před pár dny vyjádřil Jaap de Hoop Scheffer, že ten radar je ochranou pro celé NATO. České území tedy zůstává obětním beránkem, ale v rámci Aliance se pak budeme muset přizpůsobit. Nevím jak Vám, ale mně tato postupně vymodelovaná argumentace připadá zcela nedůvěryhodná a účelová, nemluvě o tom, že a) v tomto okamžiku tu nukleární nepřítel není a b) sama protiraketová obrana je napadána americkými vojenskými experty jako neúčinná (a špinavý trik na kapsy amerických daňových poplatníků ve prospěch zbrojařských firem, dodávám já).

Jicchak:
Uznávám, že je teoreticky možné že by antisionismus a antisemitismus mohli být dvě odlišné věci nicméně moje skušenosti především při práci v Lize proti antisemitismu mě přivádí k nározu že prakticky jsou tyto dva proudy totožné, zrovna jako je možné říci že samice od jelena je jelen tak je možné říci že každý antisionista je antisemitou ikdyž je možné že je někdo koho neznám a potom můj příklad s jeleny nefunguje, nicméně všichni uznáváme že je tomu tak. Uvedeného pána z jakéhosi seznamu neznám zrovna jako onen seznam tudíž nemohu posoudit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi