Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (16/31) > >>

Vader:
Docela me zarazila jeho veta "Je pro mne nepochopitelné, že někdo dokáže věnovat tolik času a energie nenávistí vůči nějaké entitě."
Tak nejak mi pripada, ze popisuje prave svoje chovani  :-\

Ben Hur:

--- Citace: leho kdy  2. Května 2008, 03:08:32 ---Jeden z aktuálních Vladimírových článků   Jak mi von Krebst poslal jedno euro považuji za velmi zábavný. Prý jakási skupina, ve které bych zcela určitě měl být členem a snažila se zde o jakousi podporu, byla ze zdejší diskuze vykázána. Zdá se, že tuto Vladimírovu lež je velmi snadné dokázat...

PS: Cituji doslovně: "Nadávali a uráželi mou přítelkyni a dokonce vyhrožovali i člověku, který designoval grafiku Zvědavce. Je úsměvné, že tato skupinka byla velmi brzy vykázána dokonce i z diskuze v eretz.cz, ačkoliv právě tam se chystala najít největší podporu. :-)"

--- Ukončit citaci ---

Ten clovek se z toho lhani nikdy nevyleci. Nevim, kdo mu vyhrozoval, ale vetsina lidi ho ma za nacisticko komunistickeho pomatence a vyhyba se mu a Zvedavci velkym obloukem. Je zajimave, ze ani ja nejsem z Eretzu vyloucen. Jemu asi uz z toho cenzorovani a vylucovani pekne hrabe. Zajimalo by mne co je to za skupinu o ktere hovori a jestli byla vyloucena. Prosim, jestli by se k teto jeho lzi mohl editor nejak vyjadrit. Sam tvrdi, ze vyloucil nanejvys deset lidi, coz je dalsi lez. Ja jich znam vic nez deset jenom tady v Kalifornii. Za tech devet let co ctu Zvedavce jsou jich bez prehaneni stovky. A cenzurovanych tisice. V kazdem pripade vice, nez on mel kdy stoupencu. Vubec nevim, kdo designoval jeho stranky, jen je mi jasne, ze on se svoji neschopnosti samostane neco estetickeho vytvorit (krome nenavisti, lzi a rasismu ktere kolem sebe siri) to nemohl byt.  Uz od prvniho zrodu Zvedavce mu pomahali druzi. Sam jich par znam. Vsichni se s nim rozloucili, kdyz poznali co je zac. Jeho "pritelkyne" stvorila logo Zvedavce, z ktereho je patrne, jaky smysl pro grafiku pan Stwora ma. Obhajil ho i pres to, ze i jeho poskokum se ne nepravem zdalo priblble a nevhodne a zadali ho o konkurz na logo. Takze nemusim pripominat, jak to s tim jeho pratelstvim s Judr. Dagmar Karlovou je. Ostatne jejich vyhrozovani Eretzu jste si vsichni mohli pred casem precist.  I jeho udani a poskytnuti veskerych informaci svym hackerum o vasem serweru, ktere do podrobna zverejnil na Zvedavci. Jake umysly toho cestneho cloveka vedou k sprostemu udavani? Na strankach, kde take vyhrozovali soudy s nimi pekne vymetli.

Vader:
Budu odpovidat jen na to, o cem mam nejakou povdomost  ;)
Nevim, kolik uzivatelu na Zvedavci zabanovali, ale naopak rozhodne vim, ze jsme nikoho z tzv. okruhu Nezvedavce nebanovali. Co se onoho "vykazovani tyce", pak se pan Stwora myli zkratka proto, ze mu zrejme dela problem zpracovavat psany text. Totiz jedina udalost, ktera se tomu (byt jen vzdalene blizi) je moje napomenuti za oznaceni zmineneho pana Stwory za nejakeho devianta. A na tom trvam. Rikejte mu treba  antisemita nebo fanatik, ale nepouzivejte oznaceni nedokazatelna a predem kompromitujici. (To byla poznamka mirena vsem, nikoli snak jen vam Bene  :) )
Co se tyka pane Stworovy znalosti IT, tam snad jen jedno - kdo tvrdi, ze na DDoS utok musi byt silene penize a snad miliony pocitacu, pak musim autora vyroku povazovat za zmateneho a zastydleho na urovni '90 let s Windows 95  ;D (ISBN 80-902337-0-8)
Summa : my vsichni se tu budem chovat tak, aby nemusela padat varovani a pan Stwora z toho nemel mylny pocit o nejakem vylucovani.

Ben Hur.:
Diky Valdere za odpoved. Verim, ze si ji pan Stwora precte a neverim, ze svou lez na Zvedavci opravi. On totiz ani s tou horou lzi, vyhrozovanim a sirenim nenavisti, za celych deset let nic nedokazal, presto, ze jeho zurivost a utoky se za posledni rok znacne vystupnovaly. Zejmena jeho paranoia a mucednictvi. Stale casteji pripomina, jak po nem sionisti jdou a jak je tezke se jim branit.

Ben Hur.:
Omluva za Valdera, Vadere, nejak se mi do toho asi zamotal Matuska. ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi