Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (14/31) > >>

e.weissova@centrum.cz:
Není možné diskutovat s lidma,kteří nejsou schopni alespon přemýšlet o jiných názorech.myslím,že tito lidé mají velmi malý okruh zájmů a také poté i přátel.Mají za přátelé lidi  kteří se zhlédli v něčem o čem nemají amyslím,že nejsou schopni ani normálně přemýšlet.Myslim,že všem chybí vzdělání a tak ho dohánějí jak se říká ledajak.Sází na to,že lidé mají krátkou pamět.Otevřela ksem si stránku zvědavce,já nevím,pro mě to nemá smysl číst.Všechny zdravím e.weissova

Tiferet:
A je to....pres hodinu tu smolim prispevek a

Tiferet:
ja meshuge se prihlasila jen na hodinu. Ale kdyby chtel nekdo cist muj vyplod ohledne Noveho svetoveho poradku,tak to zase vypotim ;D

Scooolie:
Tak tohle znám a obdivuji Váš klid a humor s jakým to nesete  :) Já v obdobných situacích vyskakuji na židli a polohlasně prskám  ;D

Tiferet:

--- Citace: Scooolie kdy 26. Března 2008, 23:38:39 ---Tak tohle znám a obdivuji Váš klid a humor s jakým to nesete  :) Já v obdobných situacích vyskakuji na židli a polohlasně prskám  ;D

--- Ukončit citaci ---

Inu...staly se uz horsi veci,napr; po dvou strankach textu kousl pocitac a restartoval....vyhorely harddisk samozrejme naslapany informaci, a to jo,to z toho byla i dvoudenni depka :D,takze ztracena hodinova prace mne uz tolik nevytoci.  ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi