Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacista Stwora
e.weissova@centrum.cz:
Není možné diskutovat s lidma,kteří nejsou schopni alespon přemýšlet o jiných názorech.myslím,že tito lidé mají velmi malý okruh zájmů a také poté i přátel.Mají za přátelé lidi kteří se zhlédli v něčem o čem nemají amyslím,že nejsou schopni ani normálně přemýšlet.Myslim,že všem chybí vzdělání a tak ho dohánějí jak se říká ledajak.Sází na to,že lidé mají krátkou pamět.Otevřela ksem si stránku zvědavce,já nevím,pro mě to nemá smysl číst.Všechny zdravím e.weissova
Tiferet:
A je to....pres hodinu tu smolim prispevek a
Tiferet:
ja meshuge se prihlasila jen na hodinu. Ale kdyby chtel nekdo cist muj vyplod ohledne Noveho svetoveho poradku,tak to zase vypotim ;D
Scooolie:
Tak tohle znám a obdivuji Váš klid a humor s jakým to nesete :) Já v obdobných situacích vyskakuji na židli a polohlasně prskám ;D
Tiferet:
--- Citace: Scooolie kdy 26. Března 2008, 23:38:39 ---Tak tohle znám a obdivuji Váš klid a humor s jakým to nesete :) Já v obdobných situacích vyskakuji na židli a polohlasně prskám ;D
--- Ukončit citaci ---
Inu...staly se uz horsi veci,napr; po dvou strankach textu kousl pocitac a restartoval....vyhorely harddisk samozrejme naslapany informaci, a to jo,to z toho byla i dvoudenni depka :D,takze ztracena hodinova prace mne uz tolik nevytoci. ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi