Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (9/31) > >>

Mikin:
Castecne s vami pane Neckar souhlasim. Mnozi "Zvedavci" jsou otevrene antisemitisticti nebo neonacisticti a jen jejich anonymita nebo misto bydliste je chrani pred trestnim stihanim. Zde neni snad ani o cem diskutovat.
Mnohem zajimavejsi jsou pripady lidi, kteri se povazuji pouze za antisionisty.
Co si myslet o grafomanovi, ktery prosedi cely den u sveho computeru a pise o zidech. Kritizuje Izrael za vsechno co ten stat udelal i neudelal, zpochybnuje holocaust, propaguje nejruznejsi konspiracni teorie o spiknuti zidovskych bankeru, zidovskych politiku, udajne vine Mossadu na 9/11, proleva krokodyli slzy nad palestinskymi teroristy i americkymi danovymi poplatniky (kteri kdejakou zidovinu musi financovat) atakdale, atakdale.....
Podotykam, ze nemluvim jen o Vodnikovi. Takovych "slusnych antisionistu" je na Zvedavci hned nekolik.
Z antisemitismu je ovsem obvinit nesmite. Vzdyt i Arabove jsou semite a oni maji Araby hrozne radi. A navic - oni maji radi i zidy. Chomskeho, Finkelsteina, I.Shamira a take ortodoxni rabiny, kteri neuznavaji stat Izrael.
Ja bych pro ne tedy navrhl nove jmeno. Co takhle ZNPF (zidovskym nebezpecim posedli fanatici)?

Vodník:

--- Citace: Mikin kdy 16. Září 2007, 17:39:39 ---Co si myslet o grafomanovi, ktery prosedi cely den u sveho computeru a pise o zidech. Kritizuje Izrael za vsechno co ten stat udelal i neudelal, zpochybnuje holocaust, propaguje nejruznejsi konspiracni teorie o spiknuti zidovskych bankeru, zidovskych politiku, udajne vine Mossadu na 9/11, proleva krokodyli slzy nad palestinskymi teroristy i americkymi danovymi poplatniky (kteri kdejakou zidovinu musi financovat) atakdale, atakdale.....Podotykam, ze nemluvim jen o Vodnikovi.
--- Ukončit citaci ---
No Vy vůbec nemluvíte o Vodníkovi, Mikine! Protože z toho, co jste tu vypsal, je pravda jen to, že občas prosedím celý den u počítače, občas píšu i o židech a přitom kritisuju stát Israel, což není nic zakázaného ani antisemitského. Všechno ostatní jste si vymyslel a nebo si mě s někým intensivně pletete! Dávejte si ve svém zápalu laskavě pozor! Popírání holokaustu je v ČR trestný čin - to je jako kdybych já o Vás tvrdil, že jste zloděj nebo vrah! Zdejší správce se postavil proti obviňování V. Stwory z pedofilie, jsem zvědav, zda napomene i Vás!

--- Citace: Mikin kdy 16. Září 2007, 17:39:39 ---Mnozi "Zvedavci" jsou otevrene antisemitisticti nebo neonacisticti ...- oni maji radi i zidy. Chomskeho, Finkelsteina, I.Shamira a take ortodoxni rabiny, kteri neuznavaji stat Izrael.
--- Ukončit citaci ---
No zde si protiřečíte, protože pokud jsou skutečně antisemitští nebo neonacističtí, tak nemají rádi vůbec žádné Židy a těžko můžou mít rádi Chomského nebo orthodoxní rabíny.  :D Ale třeba se lstivě přetvařují...

Scooolie:
Nějaké ty důkazy o tom, že Vodník zpochybňuje holocaust by byly více než vhodné. Anebo takový výrok neříkat. Já Zvědavce sleduji jen velmi nahodile, takže (pravidelní čtenáři Z. prominou) nemám potuchy o čem je řeč. Pravda je ta, že popírání nacistické nebo komunistické genocidy je trestné. A říct o někom, že páchá trestný čin, je silné kafe, které by mělo být doloženo.

Neříkám, kdo z obou diskutujících má pravdu, protože to sám nevím. Ale bez jasných důkazů buďme prosím velmi zdrženliví na adresu ostatních. Platí to, co už řekl Vader ohledně V. Stwory.

Mikin:
Zdravim Scoolie,
dal jsem si praci se ctenim prispevku Mr. Vodnika na Zvedavci (ne vsech, ono je jich pres 700 :o ) a zda se, ze jsem slapl nechtene do lejna. Oni se me ti zidy ze vseho vinici Stworomilci pomichali, za coz se jak vam, tak Vodnikovi omlouvam.
Vodnik nevyvraci holocaust, pochybuje pouze o 6 milionovem cisle a dokonce se vyjadril, ze i vrazda mensiho poctu lidi je zlocinem.
To je ale bohuzel jedina pozitivni vec, kterou mohu na adresu toho pana napsat.
Tak jak jeho soukmenovci i on mluvi rad o neexistujici zemi zvane "USrael", i on nazyva ty, kteri se o zidovskem statu pochvalne vyjadri "shabesboys".
I on projevuje selektivni zajem o lidska prava tzv. revizionistu a to i v pripade, ze se jedna prokazatelne o nacisty. V diskuzi o nacistovi Ernstu Zundelovi, ktery se pred spravedlnosti ukryval nelegalne v USA a odkud pres svou zasilkovou sluzbu "Samisdat" rozesilal nacistickou propagandu a "hudbu Treti Rise" odpovedel Vodnik na jeden z mych prispevku:

--- Citovat ---Další Zündelův dopis z vězení
105130
Počkat, počkat, pane kemo,
já jsem to ale pochopil tak, že Zündelovi právě žádné hajlování nedokázali (to by se ho zastávaly opravdu jen holé lebky) a přesto ho zatkli, deportovali a pochybným způsobem soudí.
Vodník 06.05.06 01

--- Ukončit citaci ---
Takze tak. Nacistu odsoudili (pochybnym zpusobem, protoze se v soudni sini hajlovalo) a u Vodniku v Holandsku nejspis zavladl smutek nad porusovanim lidskych prav.
Takze tak.......

leho:

--- Citace: Brady kdy  3. Září 2007, 00:47:20 ---Ahoj Leho,
tvuj prispevek ohledne prace v US armade me zaujal. Nekde jsem cetl, ze v Iraku pusobi nekolik soukromych armadnich firem (USA - Blackwater, GB - ArmorGroup a dalsi). Jaky je tvuj nazor - tedy nazor US vojaka -  na tyto organizace, pripadne obecny nazor na tento jev na mezinarodnim valecnem "trhu"?
--- Ukončit citaci ---
Rekl bych, ze na tento jev nemam temer zadny nazor. Ja jsem je v Iraku vidal a par jsem jich potkal zde ve Statech, ale podle mne pozornost, jaka se jim dostava v mediich, je silne v disproporci s jejich dulezitosti a jejich poctem v Iraku a jinde operujicich. Tyto firmy jsou najimany predevsim na strezeni objektu jako napriklad vojenskych zakladen v Kuvajtu  a jako osobni ochranky bohatych Iracanu a snad i jejich vladnich cinitelu. Jejich moznosti jsou velmi omezene hlavne co se tyce vyzbroje, ktera se sklada pouze z lehkych zbrani a prevazne civilnich obrnenych vozidel ozbrojenych maximalne tezkym kulometem raze 12.7 mm (.50 cal). Takze vzhledem k jejich poctu a omezene vyzbroji nemaji tyto soukrome ochranky nejaky zasadni vliv v boji s dzihadisty...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi