Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Neonacista Stwora

<< < (8/31) > >>

V.Neckar jr:

--- Citace: Vodník kdy 15. Září 2007, 12:50:37 ---Já se rovněž distancuju od dr. benwaye, byť ze zcela jiných důvodů (a Neckáře jr. zároveň zdvořile žádám, aby na internetu nezveřejňoval soukromé údaje, zejména má-li je od notorických lhářů a pomlouvačů). Osoba, vystupující pod jménem Mikin, ačkoli si nevzpomínám, že bych s ní kdy vedl nějaký dialog, o mně šíří už delší dobu pomluvy, že jsem antisemita. Není v tom sama: k tomuto lacinému triku se uchylují všichni moji oponenti, kterým v názorovém střetu se mnou nestačí argumenty. Žádný z nich - a že jich není málo - nebyl s to do dnešního dne uvést nějaký můj protižidovsky zaměřený příspěvek. Vím, že i na tomto webu jsou tací, kteří považují antisionismus a kritiku Israele za pláštík pro antisemitismus jejich nositelů; že tím poškozují samotné Židy, to jim kupodivu stále nedochází. Pro tato individua ovšem zůstávám antisemitou, s tím bohužel nemohu nic dělat. Ale od skutečného antisemitismu, tedy plošného antižidovství, se nepřestanu důrazně distancovat, dokud budu moct!

--- Ukončit citaci ---

O.K Vodníku. Já si nemyslím jako mikin, že jsi antisemita. Ale ten pojem antisionismus je dost vágní a mám dojem, že se k němu dost často hlásí i skuteční antisemité NS ražení. Navíc jestli by ti nevadil samostatný židovský stát někde jinde než v Israeli tak jsi vlastně svým způsobem sionista. V dobrém.

leho:

--- Citace: Vodník kdy 15. Září 2007, 12:50:37 --- Vím, že i na tomto webu jsou tací, kteří považují antisionismus a kritiku Israele za pláštík pro antisemitismus jejich nositelů; že tím poškozují samotné Židy, to jim kupodivu stále nedochází. Pro tato individua ovšem zůstávám antisemitou, s tím bohužel nemohu nic dělat. Ale od skutečného antisemitismu, tedy plošného antižidovství, se nepřestanu důrazně distancovat, dokud budu moct!

--- Ukončit citaci ---
Ja jsem rovnez jeden z tech inidividui. Dnes se zna presna historie Izraele a okolnosti jeho vzniku. Ztotoznuji se plne s nazorem Jana Wericha, coz je nazor, ze antisionismus neboli nesouhlas s faktem, ze Zide maji pravo na svuj vlastni stat a jeho obranu tam kde je a ne na zadnem Madagaskaru, ci nekde jinde nebo treba vubec ne, je rozhodne plastik antisemitismu. Je to nazor byvalych komunistu a take nacistu. Kdo se ztotoznuje s timto nazorem, tak je proste antisemita, i kdyz kolem sebe kope a krici hlava nehlava ze to neni pravda...
https://www.nezvedavec.org/clanky.htm#werich

Ben Hur:

--- Citace: V.Neckar jr kdy  9. Září 2007, 21:11:38 ---Zvědavec i Nezvědavec jsou dost extremistické weby a většina diskusních příspěvků i článků na obou webech jsou kokotiny. Na rozumného člověka, který dokáže argumentovat s nadhledem a ne s pěnou u huby tam narazíte zřidkakdy čest vyjímkám (Vodník, drbenway)
Jinak bych Zvědavce ignoroval. Stwora pak píše články kal ho chce "Mezinárodní Žid" zničit a dostane tak z důvěřivých prosťáčků a prosťaček jako je Jarmila nebo Trodas nebo fachidiotů jako google další money na cigarety a 12-ti leté prostitutky.

--- Ukončit citaci ---

Mohu se zeptat, jak jste dosel k vasemu uzasnemu poznani, ze Nezvedavec je extremisticky web. Nebo jeste lepe, mate vybec minimalni povedomost o vyznamu slova extremisticky. My si na Nezvedavci dokonce ani tak moc nemyslime, ze Zvedavec je extremisticky. My zastavame vetsinovy nazor, ze je to "mucholkapka na blbce", kteri si chodi utirat penu u huby pod jinymi nicky, nez ktere pouzivaji na Zvedaci na Nezvedavce. A s tim zebranim penez od prostacku, ma Stvora problemy od prveho dne kdy to sve pokroucene neduzive dite v hezkych satickach se stupidni cepickou (logem nacistky Mindy) zvane Zvedavec spatrilo svetlo sveta. Co se tyce clanku na obou webech, tak Nezvedavec jich nechrli tolik jako Stwora, ale ani jeden se nada nazvat kokotinou, jak je vy tady smahem odsuzujete. Docela by mne zajimalo jestli jste je vubec cetl, ze jste je vsechny tak smahem odvrhl. Na Zvedavci je to ovsem posledni asi dva roky uplna tragedie. Lzi, blbosti, pokroucene preklady lidi, kteri naznaji zcela zjevne ani zaklady anglickeho jazyka, hoaxy, stupidni donekonecna omilane konspirace. V diskusi je to jeste horsi. Ta se neudrzi ani prvnimi tremi prispevky daneho tematu a zcela ji ovlada nekolik grafomanskych blbu, kteri nad jakymkoliv tematem melou stereotypne porad dokola sve osobni vylevy k zidum, Izraeli, USA, demokracii a civilizovane vetsine sveta.  Vetsina z nich jsou zcela zjevne obstarozni komuniste, kteri jeste dnes jsou ochotni lestit Kremelskou hvezdu a zametat z vdecnosti k Rusum Rude namesti. Ostatne sam Stwora publikoval uz pred roky svou uvahu o tom, ze se sam nasel mezi komunisty a vsoucasnosti se vyjadril, ze by moc rad prestehoval svou domenu z USA do SVOBODNEHO Ruska.

Vodník:

--- Citace: leho kdy 16. Září 2007, 04:22:49 ---Ztotoznuji se plne s nazorem Jana Wericha, coz je nazor, ze antisionismus neboli nesouhlas s faktem, ze Zide maji pravo na svuj vlastni stat a jeho obranu tam kde je a ne na zadnem Madagaskaru, ci nekde jinde nebo treba vubec ne, je rozhodne plastik antisemitismu. Je to nazor byvalych komunistu a take nacistu.
--- Ukončit citaci ---
Je mi líto, ale nemáte pravdu ani Vy ani Werich. To je jako byste prohlásil kněžství v římskokatolické církvi za pláštík homosexuality a pedofilie. Je to nejen nepravda, ale logicky přímo protichůdné: kdybych skutečně nesnášel Židy, nic bych si nemohl přát víc než aby zmizeli někam, kamkoli, třeba do Palestiny, ať si to tam s těmi Araby vyřídí po svém (toto byl mimochodem postoj většiny, ne-li všech nacistů, aspoň ze začátku). S názorem na to, zda mají nebo nemají Židé právo na svůj stát, kde a za jakých podmínek, to v podstatě nesouvisí (viz poznámku Neckáře jr.) A které kommunisty máte na mysli?  ??? Jistě ne sovětské bolševiky před WW2, kdy byl v SSSR jako v jediné zemi na světě za antisemitismus trest smrti!  :-\

--- Citace: leho kdy 16. Září 2007, 04:22:49 ---Kdo se ztotoznuje s timto nazorem, tak je proste antisemita, i kdyz kolem sebe kope a krici hlava nehlava ze to neni pravda...
--- Ukončit citaci ---
Ano, tohle je způsob argumentace, kde jakákoli diskuse postrádá smyslu: tak to prostě je a basta!... :(

V.Neckar jr:
Mne taky přijde že pan Werich tomu moc nerozuměl, i když v tom jeho projevu je dost věcí, s kterými souhlasím. Jeho názor je zřejmě ovlivněn zkušenostmi z války. Je dost pravděpodobné že měl mnoho známých, kteří v té době byli zavražděni nacisty nebo pronásledováni. Se skutečným antisemitismem se člověk skutečně setká u některých diskutérů na Zvědavci a je to přesvědčení, že samotný fakt že je někdo nábožensky nebo etnicky Žid toho člověka determinuje k nějaké pochybné morálce, nepoctivosti nebo ještě něčemu horšímu. Jakýsi zoufalec albert na Zvědavci psal že Židé mají v sobě zakódováno "DNA samotného ďábla". Podobné nesmysly tam smolil google z Bavorska. Ani fakt že někteří Židé konvertovali ke křesťanství z nich podle něho nedělal lepší lidí což je dost radikální názor, který snad neměla ani svatá inkvizice.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi