Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Neonacista Stwora
Brady:
Ahoj Leho,
tvuj prispevek ohledne prace v US armade me zaujal. Nekde jsem cetl, ze v Iraku pusobi nekolik soukromych armadnich firem (USA - Blackwater, GB - ArmorGroup a dalsi). Jaky je tvuj nazor - tedy nazor US vojaka - na tyto organizace, pripadne obecny nazor na tento jev na mezinarodnim valecnem "trhu"?
Tady je odkaz: Zpravodajsky portal NATO
https://www.natoaktual.cz/soukrome-armady-v-dnesnim-iraku-dnu-/na_analyzy.asp?c=A050426_100249_na_analyzy_m02
V.Neckar jr:
Zvědavec i Nezvědavec jsou dost extremistické weby a většina diskusních příspěvků i článků na obou webech jsou kokotiny. Na rozumného člověka, který dokáže argumentovat s nadhledem a ne s pěnou u huby tam narazíte zřidkakdy čest vyjímkám (Vodník, drbenway)
Jinak bych Zvědavce ignoroval. Stwora pak píše články kal ho chce "Mezinárodní Žid" zničit a dostane tak z důvěřivých prosťáčků a prosťaček jako je Jarmila nebo Trodas nebo fachidiotů jako google další money na cigarety a 12-ti leté prostitutky.
Vader:
Kolego Neckari, o tom, ze je V. Stwora emocionalne i mentalne postizeny neni treba vest spory. Ale ac je to prizivnik, primluvil bych se, aby ses napriste zdrzel obvinovani z pedofilie. Toto neni Zvedavec, toto je seriozni web. Diky ;)
Mikin:
To je rozumne napsano.
I kdyz se Stwora pedofilu mnohokrat zastaval, przneni mladistvych cikanek od przneni mladistvych arijskych devcat odlisoval a pedofilli za lasku k detem povazuje, presto neni primeho dukazu ze touto uchylkou on sam trpi.
Nesouhlasim ovsem se srovnanim Vodnika a Dr. Benwaye. Vodnik je na rozdil od Benwaye antisemita prvniho radu, ktery si zaslouzi jen politovani a pomocnou ruku v jeho trapeni.
Vodník:
Já se rovněž distancuju od dr. benwaye, byť ze zcela jiných důvodů (a Neckáře jr. zároveň zdvořile žádám, aby na internetu nezveřejňoval soukromé údaje, zejména má-li je od notorických lhářů a pomlouvačů). Osoba, vystupující pod jménem Mikin, ačkoli si nevzpomínám, že bych s ní kdy vedl nějaký dialog, o mně šíří už delší dobu pomluvy, že jsem antisemita. Není v tom sama: k tomuto lacinému triku se uchylují všichni moji oponenti, kterým v názorovém střetu se mnou nestačí argumenty. Žádný z nich - a že jich není málo - nebyl s to do dnešního dne uvést nějaký můj protižidovsky zaměřený příspěvek. Vím, že i na tomto webu jsou tací, kteří považují antisionismus a kritiku Israele za pláštík pro antisemitismus jejich nositelů; že tím poškozují samotné Židy, to jim kupodivu stále nedochází. Pro tato individua ovšem zůstávám antisemitou, s tím bohužel nemohu nic dělat. Ale od skutečného antisemitismu, tedy plošného antižidovství, se nepřestanu důrazně distancovat, dokud budu moct!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi