Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Téma Sýria
Talmid:
tak mi tak připadá, jako by ty vaše informace procházeli cenzurou v Rusku. Na ruskou politickou pozici to sedí do puntíku.
santos:
Ó priatelia, situácia graduje.
Bude ako ešte nebolo.
Teda v krátkosti:
Kurdi z celého Kurdistanu teda z tureckej časti, zo Sýrskej časti, z Irackej časti začali spolupracovať v užšom rámci ako je vytvorenie spoločnej vojenskej aliancie.
Táto sila bude bojovať proti islamským extrémistom , teroristom / rozumej opozičným povstaleckým aktivistom/.
Zdá sa že prezident Assad sa úplne vojensky stiahol zo Sýrskeho Kurdistanu a kurdom odovzdal vojenské stanovištia a zbrane výmenou za kľud v oblasti.
Inak môj názor je taký že ,Kurdi si zaslúžia svoj štát ako každý iný národ na planéte Zem. Myslím si že toto právo právo každého národa na Zemi na sebaurčenie je zakotvené aj v Charte OSN.
https://spravy.pravda.sk/kurdski-bojovnici-sa-zjednotili-proti-syrskym-islamistickym-povstalcom-1rn-/sk_svet.asp?c=A121123_150703_sk_svet_p77
Talmid:
V tomto s vámi souhlasím. Také fandím Kurdům s jejich státem 8)
santos:
Konečne včera v noci nad fľašou červeného ríbezľáku som pochopil prečo USA, NATO a Západná Europa podporuje Al-Kajdu v Sýrii, Lýbii, Egypte a inde.
Predsa sú to kresťanskí politici a kresťanskí vládci a kresťania predsa majú milovať svojich nepriateľov podľa učenia Ježiša Krista.
čiže sa tu jedná o kresťanstvo v praxi.
santos:
Český reportér v první linii - Bitva o Aleppo
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi