Všeobecná kategorie > Hyde Park

Boj proti uznání reformních a konzervativních rabínů v Izraeli

(1/5) > >>

petahyah:
Obávám se, že Amar si spletl Izrael s Íránem, zapomněl, že Izrael není absolutistická teokracie, Bibi není Ahmadínežád a on že není všemocný ajatulláh.

zoom:
Obávám se, že se mýlíte. já tedy z mých peněz také nechci platit rabína, který klidně oddá dva homosexuály z nichž jeden je třeba katolík a druhý po dědečkovi žid. Když si to chtějí takhle vést, prosím je to jejich soukromá věc, ale nevidím důvod aby to sponzoroval stát.

Yan:

--- Citace: zoom kdy 18. Června 2012, 21:41:56 ---...já tedy z mých peněz také nechci platit rabína, který klidně oddá dva homosexuály z nichž jeden je třeba katolík a druhý po dědečkovi žid...

--- Ukončit citaci ---
Nejseš trochu předpojatej?

Dan:

--- Citace: zoom kdy 18. Června 2012, 21:41:56 ---Obávám se, že se mýlíte. já tedy z mých peněz také nechci platit rabína, který klidně oddá dva homosexuály z nichž jeden je třeba katolík a druhý po dědečkovi žid. Když si to chtějí takhle vést, prosím je to jejich soukromá věc, ale nevidím důvod aby to sponzoroval stát.

--- Ukončit citaci ---
Izraelců se také nikdo neptá, jestli chtějí aby jejich daně šly na sociální dávky pro charedim  >:D  Právo rozhodovat o rozpočtovém určení daní nebo odluka náboženských institucí od státu a dobrovolná náboženská daň je nejlepší řešení.  >:D

Talmid:
já myslím, když už jsou z nějakého kulturněpolitického důvodu placeni ortodoxové, tak ti ostatní by také měli být. Taky jsou součástí historie a ducha židovství a neměli by zaniknout

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi