Všeobecná kategorie > Místopis Izraele
Cestovani v Izraeli-dotaz
Samuel:
V lednu 2009 budu 8 dní v Israeli. Nějakou představu programu i s některými již pevnými prvky mám, ale přivítal bych od Israele více znalých jakékoli další tipy, co zajímavého navštívit a vidět. Je jasné, že v tak krátké době nevyužiji všechny případné návrhy, ale přeci jen mi to může pomoci vybrat to nejzajímavější. Ümyslně nepíši svůj program ani co jsem již v Israeli viděl, abych neomezoval Váš "rozlet".
Budu mít půjčené auto, takže s dopravou není problém (zhruba půlku bydlím v Tiberias a půlku v Jerusalemu). Předem díky za příspěvky.
zoom:
Kdyz budete v Tiberias jedte tak si urcite vyjedte na Golany. To je nadhera. silnice jsou dobre a je tam toho spousta k videni. Zalezi jestli Vas yajima archeologie nebo priroda, ale k videi je tam toho spousta.
Samuel:
Zoom, v tom je ten problém, zajímá mě obojí a vím, že ten omezený čas je absolutně nedostatečný. Golany jsem v plánu měl, máte nějaké konkrétní doporučení ? A děkuji za reakci takřka bleskovou :)
Elazar:
Golany jsou relativně malé, projedete je hnedle. Hermon, Madždal Šams, Neve Ativ, Nimrodova pevnost a Chulské údolí... Nádhera.
chawwa:
Na Golanech vyzkoušejte hotel Ramot,jestli existuje, bylo to už pár let nazpět, co jsme tam pracovali a zajímalo by mně, jestli to ještě funguje ;D. Jinak celý Izrael je malinký a cestovat na vlastní pěst je lepší, to s Vámi úplně souhlasím. Stop je běžný,ale může být i nebezpečný.Tak bacha na ně! 8)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi