Všeobecná kategorie > Kultura, hudba, literatura
Pokora
Tamar:
--- Citace: M.Opletal kdy 9. Dubna 2012, 17:28:05 ---To bych rovnou já mohl vzít pár milionu Čechů..
--- Ukončit citaci ---
Nemohl. Nikdo by s vama nešel..
M.Opletal:
--- Citace: Marcela kdy 9. Dubna 2012, 17:30:55 ---
--- Citace: M.Opletal kdy 9. Dubna 2012, 17:28:05 ---To bych rovnou já mohl vzít pár milionu Čechů..
--- Ukončit citaci ---
Nemohl. Nikdo by s vama nešel..
--- Ukončit citaci ---
Hele, statečný hrdino přes internet, mluv k věci, anebo si svůj Napoleonský komplex vyventiluj jinde. ;D
wocicko:
--- Citace: M.Opletal kdy 9. Dubna 2012, 17:20:20 ---
--- Citace: wocicko kdy 9. Dubna 2012, 17:05:45 ---Proč to nejde i s Izraelem? Protože je menší, než Judoslávie a protože si to nezaslouží :-) Podle mne. Hele, já fakt nevím, co Ti na to říci. Prostě Izrael je natolik schopný stát, že se brání přesile jak sousedů, tak i mezinárodních organizací. Prostě si to umí zařídit a ty na tom nic nezměníš, tak se s tím srovnej. Takhle to chceš slyšet? Omlouvám se za tykání, píšu, jak bych to říkala, už to nechci opravovat.
--- Ukončit citaci ---
Mě tykání nevadí, klidně sem se k němu připojil. :) A to "zařizování" - pokud tím myslíš to, že jsou ovlivnována média a činěn nátlak přes bankovní systém, to je nelegitimní, a Izrael tín ztrácí body u veřejnosti. Sice to hodí na antisemitismus, ale to je hloupost, to nemá nic spolčného s entikem... vadilo by to lidem, i kdyby to dělali Rumuni anebo Jihoafričani.
--- Ukončit citaci ---
Jen podotýkám, protože dál se do téhle neplodné debaty zařazovat nehodlám, že já o žádném "zařizování" nevím, jen jsem napsala, že je to to, co vy chcete slyšet...
Tamar:
--- Citace: M.Opletal kdy 9. Dubna 2012, 17:34:02 ---
Hele, statečný hrdino přes internet, mluv k věci, anebo si svůj Napoleonský komplex vyventiluj jinde. ;D
--- Ukončit citaci ---
(už zas??)
Já nejsem žádný hrdina .. já se nevrhám jako vy do lůna nepřátel, abych tam způsobila paniku.. Jako tady někdo..
Emet má hlubokou pravdu, když říká, že z vaší strany nejde o kritiku, ale o provokaci.. Máte to marné - tady nedosáhnete ničeho.
Naše postoje nezměníte.
Politiku Izraele nezměníte.
Sám se nepoučíte.. tak o co vám jde??
Akorát tady ztrácíte čas a energii..
Následuji příkladu Wočička a končím s touto debatou.
Emet:
Opletale, nejsem počítačový geek, ale izraelský voják, takže takovou počítačovou hru se vám zřejmě nepoštěstí vidět, za to v reálu možná i ano, a předpokládám, že výsledek pro vás nebude uspokojivý :-)
Jinak od kdy partizáni ostřelují civilní obyvatelstvo? To si popletale pletete pojmy s dojmy. Takže se jedná o teroristy, ne o partizány.
Jinak děkuji za upřímnost, že jste napsal, že Asada BOHUŽEL osobně neznáte. To slovo "bohužel" hovoří za vše. ....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi