Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Izrael vs. okolní svět
Tamar:
--- Citovat ---Oné paní jsem podal rozumný dotaz, který sice byl proti Izraeli...
--- Ukončit citaci ---
no jo.. no.. :D
mě by taky dotaz zaměřený proti Izraeli nepřipadal rozumný..
(myslím, že v reálné diskuzi by reagovala stejně..)
Jsou holt vzdálenosti kde se těžko dá diskutovat nevirtuálně..
Talmid:
že jsou Arabové v právu je velice diskutabilní a složité-rozhodně nic jednoznačného
M.Opletal:
https://eretz.cz/2012/04/gunter-grass-aneb-stareho-esesaka-novym-kouskum-nenaucis/
Jenže to je právě ono...
Věčné fňukání a stěžování si - je to to samé, jako romea.cz
Vemte si příklad z Vietnamců, ti se za 50 let integrovali lépe, než cikáni a židi za několik století. Proč se sami pasujete do role cikánů?
A navíc, když jsme u tý zahraniční politiky, jak píšu více - to co provádíte v Palestině, za to Jugoslávii rozbombardovali. Nemáte národ na jiný pravidla než platěj pro zbytek, tak proč si je přivlastňujete?
M.Opletal:
--- Citace: Marcela kdy 5. Dubna 2012, 23:53:16 ---
--- Citovat ---Oné paní jsem podal rozumný dotaz, který sice byl proti Izraeli...
--- Ukončit citaci ---
no jo.. no.. :D
mě by taky dotaz zaměřený proti Izraeli nepřipadal rozumný..
(myslím, že v reálné diskuzi by reagovala stejně..)
Jsou holt vzdálenosti kde se těžko dá diskutovat nevirtuálně..
--- Ukončit citaci ---
Nejsi schopný překousnout kritiku? ;D
Talmid:
kdo, mluví o jiných pravidlech- chci stejná jako mají všichni-zcela neutrální platící vždy a všude
z vietnamci je to preci jen trochu jiného-ted už jsme samozřejmě integrovaní lépe než oni, je demokracie a svoboda --jde to. ve středověku to nešlo
O Izraelskoarabském konfliktu se píše leccos-málo z toho je objektivní názor a i z těchto názorů se těžko vybírá pravda. Takže prosím žádné ukvapené závěry
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi