Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Izrael vs. okolní svět

<< < (3/5) > >>

Tamar:

--- Citovat ---Oné paní jsem podal rozumný dotaz, který sice byl proti Izraeli...
--- Ukončit citaci ---

no jo.. no..  :D

mě by taky dotaz zaměřený proti Izraeli nepřipadal rozumný.. 

(myslím, že v reálné diskuzi by reagovala stejně..)

Jsou holt vzdálenosti kde se těžko dá diskutovat nevirtuálně..

Talmid:
že jsou Arabové v právu je velice diskutabilní a složité-rozhodně nic jednoznačného

M.Opletal:
 https://eretz.cz/2012/04/gunter-grass-aneb-stareho-esesaka-novym-kouskum-nenaucis/
Jenže to je právě ono...
Věčné fňukání a stěžování si - je to to samé, jako romea.cz

Vemte si příklad z Vietnamců, ti se za 50 let integrovali lépe, než cikáni a židi za několik století. Proč se sami pasujete do role cikánů?
A navíc, když jsme u tý zahraniční politiky, jak píšu více - to co provádíte v Palestině, za to Jugoslávii rozbombardovali. Nemáte národ na jiný pravidla než platěj pro zbytek, tak proč si je přivlastňujete?

M.Opletal:

--- Citace: Marcela kdy  5. Dubna 2012, 23:53:16 ---
--- Citovat ---Oné paní jsem podal rozumný dotaz, který sice byl proti Izraeli...
--- Ukončit citaci ---

no jo.. no..  :D

mě by taky dotaz zaměřený proti Izraeli nepřipadal rozumný.. 

(myslím, že v reálné diskuzi by reagovala stejně..)

Jsou holt vzdálenosti kde se těžko dá diskutovat nevirtuálně..

--- Ukončit citaci ---
Nejsi schopný překousnout kritiku?  ;D

Talmid:
kdo, mluví o jiných pravidlech- chci stejná jako mají všichni-zcela neutrální platící vždy a všude
z vietnamci je to preci jen trochu jiného-ted už jsme samozřejmě integrovaní lépe než oni, je demokracie a svoboda --jde to. ve středověku to nešlo

O Izraelskoarabském konfliktu se píše leccos-málo z toho je objektivní názor a i z těchto názorů se těžko vybírá pravda. Takže prosím žádné ukvapené závěry

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi