Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Hebrejstina
lechem:
Tak to Vám ještě přidám. Mám v Corelu nainstalováno asi šest fontů. Od historizujícího zdobeného písma až po nějaké moderní, které skoro nelze přečíst. Každý ten font má jiné rozložení kláves. Někdy se liší v detailech, někdy zcela. :D
Lechem
fanuel:
Zdravím, chci poděkovat Maxovi za informaci překladu pomoci GOOGLE z češtiny do hebrejštiny, včetně webových stránek.A Googlu ,že se toho ujal a češtinu tak obohatil. Díky (B)
Děkuji Stanek (Fanuel)
lechem:
Zdravím vespolek,
mám jedno výstražné upozornění. Má kolegyně našla antivirem pravděpodobnou infiltraci v souboru: davar_cz.exe. Našel ho ESET Smart Security (NOD 32) a napsal: pravděpodobně varianta infiltrace Win32/TrojanDownloader.Agent trojský kůň.
Davar máme zřejmě kdekdo, tak bacha.
Ostražitosti není nikdy dost ;) , že by nějaký ten bosohlavý chlapec?
Lechem
Elazar:
--- Citace: lechem kdy 4. Března 2009, 11:00:19 ---Zdravím vespolek,
mám jedno výstražné upozornění. Má kolegyně našla antivirem pravděpodobnou infiltraci v souboru: davar_cz.exe. Našel ho ESET Smart Security (NOD 32) a napsal: pravděpodobně varianta infiltrace Win32/TrojanDownloader.Agent trojský kůň.
Davar máme zřejmě kdekdo, tak bacha.
Ostražitosti není nikdy dost ;) , že by nějaký ten bosohlavý chlapec?
Lechem
--- Ukončit citaci ---
Trojské koně si můžete stáhnout z kterékoli stránky, která není zabezpečená svým provozovatelem a tento škůdce pak napadá různé soubory a infiltruje se do nich. Tohle není chyba ani davaru ani protižidovské spiknutí. Stejně tak si trojský kůň může vybrat spouštěcí soubory MS office ;)
Vader:
Lechem : Nikoliv. Uz mi taky jedna znama hlasila trojana v Davar, lec pred tim si strcila do masiny zableseny USB disk. Navis ESS jako celek se cova paranoidneji nez treba cisty NOD 2.7
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi