Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Hebrejstina

<< < (7/19) > >>

Vader:
Pepino, diky  ;)
Kazdopadne pro uplne zacatecniky to muze byt malinko matouci, protoze tenhle typ hranatych spolehlive zmate kazdeho, kdo nezna pisarsky rozdil mezi SEAMECHem a MEM SOF nebo mezi BET A KAF. Pro nezbehleho cloveka vypadaji proste stejne. Taky vysvetleni toho, proc jsou u ALEF a AJIN jen apostrofy chybi, atd. Ale jak rikam, diky.
Proc to rikam - uvazujeme se Scoooliem uz nejaky cas nad uzavrenejsi komunitou (tridou), kam bude samozrejme po zadosti o autorizaci vpusten kazdy. Ucilo by se tam prozatim cteni, vysvetlovalo by se, drilovalo by se, zkratka ucilo. Pekne jako prvnaci. ABCD kocka prede  ;)
Kdo budete mit zajem, dejte prosim vedet. Upozornuji, ze docasne mohou zlobit PM, tak to radeji reknete primo tady na foru.

?????

Dodatek : vase navrhy ci "prihlasky" muzete posilat na adresu vader@eretz.cz (spam se tresta smrti)

myroch:
Haleluja je dobra, ja se podle ni naucil cist a psat. Na pokrocilejsi lekce je sice potreba vyklad gramatiky, a taky by se hodilo kdyby si mne nekdo poslech, ale zaklady se z ni pobrat daj, urcite doporucuju.

Vader:
Tak pratele, jestli se nekdo chcete prihlasit do cteni "hranatych", dejte mi vedet na vader@eretz.cz, uz se ozval Sam, Scooolie si znalosti rad oprasi taky, tak at vime, kdo vsechno to mysli vazne. Veno, jestli mas zajem, napis taky, at to mam sjednocene v mailech  ;)

fanuel:

--- Citace: Vader kdy 26. Listopadu 2007, 02:55:52 ---Tak pratele, jestli se nekdo chcete prihlasit do cteni "hranatych", dejte mi vedet na vader@eretz.cz, uz se ozval Sam, Scooolie si znalosti rad oprasi taky, tak at vime, kdo vsechno to mysli vazne. Veno, jestli mas zajem, napis taky, at to mam sjednocene v mailech  ;)

--- Ukončit citaci ---
Zdravím, stanek.fran@seznam.cz rád bych se přihlásil Stanek(Fanuel) 

Scooolie:
Přátelé, dovolím si omluvit kolegu Vadera. Je bohužel náhle na minimálně několik dní zaneprázdněn. Jakmile bude vše v pořádku, začneme.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi