Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
IZRAELSKÉ ozvěny
aege:
Jak mám pak porozumět větě ,v záhlaví fora,která říká že:
Zde se dá mluvit o čemkoliv. Hmmmm
......................................... .....................................................
Talmid:
O čemkoli, ale musí se to trochu utřídit. Pod tématem Izraelské ozvěny je přece jen podivné najít ozvěnu z Ruska.
Scooolie:
--- Citace: aege kdy 12. Září 2011, 15:26:05 ---Jak mám pak porozumět větě ,v záhlaví fora,která říká že:
......................................... .....................................................
--- Ukončit citaci ---
O čemkoliv, co se týká Izraele. Celé Fórum je určené k debatě "s izraelským prvkem". Jedinou výjimkou je Hyde Park, kde je jasně uvedeno "Diskuse určená k debatě o věcech netýkajících se Izraele. Má jednu zásadní nevýhodu - bude pravidelně promazávána."
aege:
--- Citace: Talmid kdy 12. Září 2011, 16:40:41 ---O čemkoli, ale musí se to trochu utřídit. Pod tématem Izraelské ozvěny je přece jen podivné najít ozvěnu z Ruska.
--- Ukončit citaci ---
............................................................................................
1) V Izraeli žije přece asi 1 500 000 přistěhovalců z Ruska,tak mi to ani tak nepřišlo. :))
Jsem si tam místy připadala jak v čechách po roce 1968.
2) Rachunek,Vašíček a Marek jsou přece češi,mluví stejným jazykem jako vy zde píšete.
aege:
--- Citace: Scooolie kdy 12. Září 2011, 16:53:37 ---
--- Citace: aege kdy 12. Září 2011, 15:26:05 ---Jak mám pak porozumět větě ,v záhlaví fora,která říká že:
--- Ukončit citaci ---
O čemkoliv, co se týká Izraele. Celé Fórum je určené k debatě "s izraelským prvkem". Jedinou výjimkou je Hyde Park, kde je jasně uvedeno "Diskuse určená k debatě o věcech netýkajících se Izraele. Má jednu zásadní nevýhodu - bude pravidelně promazávána."
--- Ukončit citaci ---
...
Jsem pro,já bych ty Izraelské ozvěny celé vymazala,aby byl klid,jen kdybych věděla jak!
Když mi to umožníte,tak už nebude vlastně co řešit.Všem kdo rádi četli se omlouvám.
A když ho smažete sám,jedině vám poděkuji.
Ušetříme si tak spoustu nedorozumění a zbytečných debat co kdo jak kde pro koho nebo s kým čím! :))
Jsme přece jen jednou na světě,tak nač si znepříjemnovat život malichernostmi!?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi