Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy
Konverze - praktické podrobnosti
bibin:
fikce, milá wocicko, fikce. Jako ty šachy. Nebo si opravdu myslíte, že se s gv. převlékáme za šachové figurky z ledového (bílá) a černého leskima, chodíme po místnosti terapeuta, a hlásíme šach-mat? Pravda je, že naposledy loni v létě jsme byli na ústavním hřišti, já jsem šel z C4 na C6 a pak se gv. zadrhl (považte v tom vedru) zip. Museli nás potom chladit...naštěstí, hasičské stříkačky a proudnice jsou u nás na 31. vždycky k dispozici...teď jsem hovořil s Ivánem (nebo jsem to byl já sám?) a dohodli jsme se, že se čtenáři mohou těšit na kapitolu. Minjan v Thiakulé Zároveň je vypsána soutěž "najdi Thiakulé" (jde totiž o reálné místo). Výherce dostane (možná) vaši knížku (Podmínky soutěže viz "Informovaný souhlas s léčbou klienta v pavilonu č.31.")
bibin:
vidíte, to jsou důsledky našich her... ;)
wocicko:
Hahaha... Bibin je prorok. Nebo se radil s paní Marcelou? Dobrá, takže tímto informačním "podrazem" končím svoji účast na Vašem geniálním výtvoru... S(Adonajem) a šáteček...
bibin:
paranoia se na 31, také léčí. Nikoli neinvazivně. Jste holt, wocicko, jako Google, jak říkají Rusové. " Davaj slovo i polučiš ssylku", neboli, jako za Stalina, "dej (vydej) slovo a dostaneš vyhnanství" (ssylka je rusky odkaz- nebo také vyhnanství). Ale tuto minuciézní práci si rád dám s jinými, neparanoidními, čtenáři. Paní Marcele se laskavě omluvte, nebo Vás budu mít- a nejen já- za člověka bez špetky cti.
wocicko:
Jo dobrá... Tak mě prozradilo ČSFD, je zastřelím, co mají co psát celé jméno... Marcelce se samozřejmě omlouvám. Ale od Vás, Bibine - když už jste takový čmuchal (proč jste si mě hledal?) není pěkné sebrané informace svévolně používat, kdybych chtěla abyste věděli, jak se jemenuji, tak Vám to asi napíšu... Já o Vás také nic nevím a popravdě řečeno by mě ani nenapadlo to zjišťovat. Co se týče Septima Severa, je to jen průzkum trhu, nějaký osobní vztah s ním nemám, prostě tuhle postavu četnáři milují, tak ji používám. Jedna má povídka získala za pár dnů 8000 čtenářů, jen abyste věděl, že to není jen plytká zábava, ale skutečná práce, která nese ovoce. Co se týče mých něžných citů - abych uspokojila Vaši zvědavost - tak jsem skutečně na nosaté Římany, Marka Tulia bych přitulila i kdyby nechtěl - škoda že věkový rozdíl je nepřekonatelný. Co byste o mě ještě chtěl vědět? Míry, váhu...? Jen si poslušte!
Každopádně se mi takové jednání vůbec nelíbí.
Doprčic, fakt jste mě naštval, tak pěkně se mi tu s vámi všemi povídalo/pobývalo...
Marcelce se znovu omlouvám a srdečně zdravím :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi