Judaismus > Recepty
Klobásy a salámy
Albert Ahornchen:
Opravdu nikdo neznáte recept na žádný salám nebo klobásu a co recept na jehněčí pečené? :D
Albert Ahornchen:
Jehněčí Guláš
1kg jehněčího masa (plec)
olej
2 cibule
1 velká palice česneku
2 mrkve
1 petržel
2 lžíce hladké mouky
1/2 l zeleninového vývaru
2 bobkové listy, sůl, pepř
Jehněčí plec omyjte a nakrájejte na kostky (asi 4 cm). V silnostěnném hrnci rozehřejte olej, osmahněte na něm zprudka maso a přendejte ho na talíř. Do stejného hrnce přidejte nakrájenou cibuli, česnek, nadrobno nakrájenou mrkev a petržel. Průběžně promíchávejte (asi 10 minut) a nechte zeleninu zlehka zhnědnout.
Poté vraťte maso do hrnce, poprašte hladkou moukou, osolte, opepřete a zalijte zeleninovým vývarem, přidejte bobkový list a zakryté duste asi 2 hodiny, dokud maso dobře nezměkne.
Albert Ahornchen:
Poslední recept je z internetu spíš by mě zajímalo jaké máte recepty Vy.
zoom:
Ne každý má na zahradě ovečky. Ale snad strýček google odpoví i na dotaz o klobáskách z jehněčího masa.
Albert Ahornchen:
jenže já jsem nechtěl, aby to bylo vytažené z internetu nýbrž staré a osvědčené recepty
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi